Super deal

Nijmegen, Jonkerbosplein 52

6534AB Nijmegen

5 (8)
  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte te huur in opvallende toren in Nijmegen

Uw bedrijf naar ongekend niveau tillen? Dat kan door uw bedrijf te vestigen op grote hoogte in deze kantoorkolos in Nijmegen. Op deze locatie aan het Jonkerbosplein in Nijmegen huurt u een werkplek, gemeubileerde kantoorkamer (vanaf 10 m2) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2). De toren wordt ook wel 'Fifty Two Degrees' genoemd, een indrukwekkend pand van 17 verdiepingen met herkenbare kromming in de voorgevel.

Het kantoorgebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 10.355 m2. Het pand kent een grootse centrale hal met veel glas een mooi uitgevoerde vloeren. Via de gemeenschappelijke receptie, loopt u naar de liften. Met de lift bereikt u het business center op de 16e verdieping. Het business center is voorzien van high-speed internet en eigen vergaderruimten. Ook is er een business lounge, waar u in informele setting kunt werken en/of vergaderen. Telefoonbeantwoording en/of administratieve ondersteuning behoort tot de mogelijkheden! Een werkplek huurt u al voor maar €209,- per maand, een kantoorkamer al vanaf €420,- per maand!

Wanneer u over de Rijkswegen A73 of A326 richting Nijmegen rijdt, ziet u dit kantoorgebouw al liggen. Een opvallende verschijning aan de horizon. Het kantoorpand biedt uitzicht over het Goffertpark en het stadion van NEC Nijmegen. Het nieuwe station Nijmegen Goffert ligt op een paar minuten loopafstand. Er is een parkeergarage onder het pand aanwezig. Dus zowel per trein- als auto bereikt u, uw nieuwe kantoor zeer eenvoudig! Kortom, op zoek naar een werkplek, gemeubileerde kantoorkamer (vanaf 10 m2) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) in Nijmegen? Plan dan eens een vrijblijvende rondleiding op deze locatie, gratis via SKEPP!

Kantoorruimte huren in zakelijke omgeving in Nijmegen Jonkerbosplein 52 Nijmegen Toplocation!

8 reviews Jonkerbosplein

Heel apart kantoorpand, prachtig vormgegeven. En mooie lichte kantoorruimtes zo te zien.

Prima algemene ruimten om te netwerken met medehuurders en contacten te leggen

Super fijne diensten worden hier geleverd.

Prima receptionele ondersteuning bijvoorbeeld :)

Wauw, indrukwekkend kantoorpand!

Gaaf dat het pand schuin afloopt, prachtige architectuur

Vet kantoor, veel glaswerk! Super modern.

Perfecte kantoorruimten in dit pand.

Zakelijk en modern, top service wordt hier geleverd!

Erg mooi kantoor, veel uitstraling!!

Top kantoorgebouw!

een zakelijk kantoorgebouw met goede services en voorzieningen.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!