Super deal

Arnhem Centrum, Jansbuitensingel 7

6811 AA Arnhem Centrum

4 (5)
 • Desk

 • Internet

 • Coffee/tea

 • Printer

 • Meeting space

 • KVK-registration

 • Postal address

 • Kitchen

 • Parking

Voordelig kantoorruimte huren aan de Jansbuitensingel in Arnhem

Op zoek naar een flexwerkplek of een kantoorkamer in Arnhem? En reist u toevallig graag met het openbaar vervoer? Geeft u op beide vragen het antwoord 'ja', dan bent u in dit kantoorpand aan de Jansbuitensingel in Arnhem aan het juiste adres. Treinstation Arnhem ligt op circa 8 minuten lopen, terwijl de afstand tot treinstation Arnhem Velperpoort slechts 10 minuten lopen is. Een ideale ligging om kantoorruimte te huren dus!

Kantoorkamer huren? Er is een ruimte van 27 m2 beschikbaar

Op deze populaire kantoorlocatie in Arnhem is 1 kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Het betreft een kantoorkamer van 27 m2. Bent u zzp'er en bent u op zoek naar een flexwerkplek? Dan heeft SKEPP goed nieuws voor u: er zijn namelijk ook nog een aantal flexwerkplekken te huur aan de Jansbuitensingel in Arnhem.

Kantoorruimte (27 m2) te huur voor maar €775,- per maand

U bent ongetwijfeld geïnteresseerd in de huurprijs voor het huren van kantoorruimte op deze kantoorlocatie, vlakbij NS-station Arnhem. Een flexwerkplek op de 2e of 3e verdieping is te huur vanaf slechts €175,- per maand. De enige (!) kantoorruimte van 27 m2, gelegen op de 2e etage, is te huur voor een schappelijke huurprijs van €775,- per maand. In het overzicht hieronder zie je de huurprijzen op een rijtje.

 • 22 flexwerkplekken (deels verhuurd) - huurprijs: €175,- per flexwerkplek per maand;
 • Kantoorkamer van 27 m2 - huurprijs: €775,- per maand.

Services en voorzieningen: gezamenlijke receptie en vergaderruimte

Wanneer u besluit om aan de Jansbuitensingel in Arnhem kantoorruimte te huren, maakt u ook gebruik van de diensten van de receptionisten. Daarnaast is er ruimte om te vergaderen, lunchen en ontspannen. Verder is er op iedere verdieping een pantry en is er een lift aanwezig. Ook niet onbelangrijk en ideaal voor de vrijdagmiddagborrel: er is een bar in dit kantoorpand!

Huur de kantoorruimte in dit kantoorgebouw bij SKEPP!

Flexwerken in dit kantoorgebouw of heeft u interesse in de enige beschikbare kantoorruimte van 27 m2? Dan is het zeer verstandig om een rondleiding te plannen door dit kantoorpand aan de Jansbuitensingel in Arnhem. Twijfelt u nog? Geen enkel probleem, ook dan kan het geen kwaad om eens een kijkje te nemen in dit kantoor. Een rondleiding plannen bij SKEPP is namelijk gratis en vrijblijvend.

Kantoorruimte huren aan Jansbuitensingel in Arnhem Jansbuitensingel 7 Arnhem Centrum Toplocation!

5 reviews Jansbuitensingel

Het station op loopafstand, ideaal voor treinreizigers.

Een eigen bedrijfsrestaurant, luxe.

Fijne locatie in Arnhem met het centraal station op loopafstand. Ook veel flexwerkplekken te huur, handig als je zo nu en dan kantoorruimte nodig hebt.

Fraaie kantoren, lichte ruimten door de grote raampartijen.

Ruime kantoren, voldoende ruimte om fatsoenlijk te werken. Goed meubilair aanwezig.

Gave bar!!!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!