RENTED OUT

Arnhem Oost, Driepoortenweg 24

  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Arnhem Oost!

Kantoorruimte huren in een prachtig kantoorpand in Arnhem

Op bedrijventerrein Het Broek in Arnhem ligt dit kantoorpand dat onlangs nog volledig gerenoveerd is. Dit kantoorpand bestaat uit diverse kantoorruimten en een opslag- / archiefruimte. Op het bedrijventerrein zijn verschillende bedrijven gevestigd, ook is er een sportschool en zijn er diverse supermarkten in de omgeving aanwezig. Een uitstekende locatie om een kantoorruimte te huren!

Huurt u hier de laatste kantoorruimte?

Binnen dit kantoorpand is er nog slechts 1 kantoorruimte van 230 m2 beschikbaar. Daarnaast bestaat er nog de mogelijkheid om de opslag- / archiefruimte te huren. We kunnen hier dus spreken van een uiterst populaire locatie! U kunt onze vastgoedconsultants raadplegen over eventuele deelverhuur en prijzen van deze kantoorruimte, dit kunt u doen door te bellen of door te mailen.

Werken op een uitstekend bereikbare locatie

Een van de kenmerken van dit kantoorpand is, dat het uitstekend bereikbaar is zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Het busstation ligt namelijk om de hoek en de snelwegen A325, A12 en A50 zijn binnen tien minuten rijden te bereiken. Daarnaast beschikt het kantoorpand ook over voldoende parkeerruimte. Allerlei gemakken waarvan u profiteert, wanneer u besluit hier een kantoorruimte te gaan huren.

24/7 toegankelijkheid en glasvezel aanwezig in dit kantoorpand!

Dit kantoorpand beschikt over diverse voorzieningen die het zeer aantrekkelijk maken om een kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw. Zo beschikt dit kantoorpand over glasvezel, WiFi, een pantry, intercom en is het 24/7 toegankelijk. Dit kantoorgebouw onderscheidt zich ook nog eens met energiezuinigheid, het pand beschikt namelijks over bewegingssensoren voor de verlichting!

Kom eens een kijkje nemen?

Ben je nieuwsgierig naar dit kantoorpand of toevallig in de buurt? Kom dan gerust eens een kijkje nemen! Bij SKEPP plan je gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Wat je daar voor moet doen? Je kunt een afspraak telefonisch inplannen, via het menu rechts op deze pagina of door een berichtje te sturen op WhatsApp!

Kantoorruimte huren in Arnhem op bedrijventerrein Driepoortenweg 24 Arnhem Oost

2 reviews Driepoortenweg

Uitstekende bereikbaarheid

De technologie in dit pand is goed geregeld.

onder meer een razendsnelle glasvezelverbinding.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!