Bloemendaal, Zomerzorgerlaan 50

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte te huur in het gezellige centrum van Bloemendaal!

Het kleinschalige kantoorgebouw ligt midden in het centrum van Bloemendaal. In de directe omgeving vind je winkels en horecagelegenheden. Volop gezelligheid rondom het kantoorpand dus. Zin om lekker uit te waaien? Het strand is op loopafstand van het kantoorpand!

Kantoorruimte te huur vanaf 100 m2 in dit kantoorgebouw in Bloemendaal

In totaal is er 190 m2 kantoorruimte beschikbaar in dit kantoorpand aan de Zomerzorgerlaan. Deelverhuur is mogelijk vanaf 100 m2. Archiefruimte nodig? In het souterrain is 100 m2 beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Voordelig kantoorruimte huren in dit representatieve kantoor in Bloemendaal

U huurt hier kantoorruimte voor slechts €135,- per m2 per jaar en dat op deze gunstige locatie in het gezellige Bloemendaal. Overleg over de huurtermijn behoort tot de mogelijkheden. U kunt hier flexibel huren, al is een langere huurtermijn doorgaans aantrekkelijker qua huurprijs.

Pantry inclusief koelkast in uw eigen kantoorruimte

Binnen het kantoorgebouw maakt u gebruik van een pantry, die voorzien is van een koelkast. Altijd gemakkelijk om te gebruiken op kantoor! Heeft u een hekel aan traplopen? Maak gebruik van de aanwezige lift om naar uw kantoorruimte te komen!

Kom een kijkje nemen in dit kleinschalige kantoorgebouw in Bloemendaal!

Zoekt u kantoorruimte in Bloemendaal? Hier huurt u kantoorruimte op maat vanaf 100 m2! Deze locatie is echt de moeite waard om eens te bezoeken. Plan een gratis (!) rondleiding in via SKEPP of neem contact op!

Kantoorruimte vanaf 100 m2 te huur in Bloemendaal Zomerzorgerlaan 50 Bloemendaal Toplocation!

1 reviews Zomerzorgerlaan

Aan een gezellige straat in Bloemendaal, een echte aanrader!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!