Rent office space Haarlem Centraal Station, Kennemerplein 6-14

5 (2 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Haarlem 5 mins walk (0.4 km)
 • Railway station Haarlem 1 min walk (58 m)
 • Park 5 mins walk (0.4 km)
 • Gym 4 mins walk (0.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Kennemerplein 6-14 in Haarlem Centraal Station

Availability updated:
Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: Own workspace
  Rental price: €150 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan het Kennemerplein (Oude stad)

Huren in een gemoderniseerd kantoorpand in hartje Haarlem? Dat kan aan het Kennemerplein, gelegen in de Stationsbuurt. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1996. Bedrijven uit diverse branches zijn welkom in dit kantoorgebouw. In totaal heeft het kantoorpand een totale gebruiksoppervlakte van 7186 m2. 

Huurprijzen, kantoor Kennemerplein, Haarlem

Je huurt in dit kantoorpand tegen eerlijke huurprijzen. Zo huur je al een flexwerkplek voor slechts €150,- per maand en een kantoorruimte is al te huur voor €500,- per maand. Deze huurprijs is inclusief het gebruik van de algemene ruimten en het gebruik van water, licht, schoonmaak en internet. Daarnaast is het ook mogelijk om kantoorruimte op maat te huren in dit eigentijdse kantoorgebouw. Kantoorruimte op maat is te huur vanaf 124 m2. De huurprijs hiervan bedraagt €200,- per m2 per jaar. 

Kennemerplein: receptiediensten en grand café 

Dit kantoorpand, gelegen aan het Kennemerplein in Haarlem, is voorzien van de meest luxe services en voorzieningen. Je komt binnen in de lobby en wordt hier ontvangen door de receptionisten. Zij kunnen je tevens ondersteunen met diverse werkzaamheden als de postverwerking en telefoonbeantwoording. Voor een kop koffie, lunch of borrel kun je plaatsnemen in het grand café op de begane grond. Daarnaast is het mogelijk om een vergaderruimte te huren tegen uurtarief. Bovendien vind je op loopafstand van het kantoorgebouw een parkeergarage. Hier kun jij veilig je auto parkeren. 

Locatie en bereikbaarheid, Kennemerplein, Haarlem

Dit kantoorpand is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Het kantoorpand ligt namelijk direct naast Haarlem Centraal Station. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk, onder andere met Amsterdam en omstreken. Bovendien is het kantoorpand ook prima bereikbaar met eigen vervoer. Zo ben je met de auto vanaf zowel de A208, A200 en A22 in minder van 15 minuten op kantoor. Ook voor gezelligheid na werktijd ben je op deze locatie aan het goede adres. Ga na werktijd bijvoorbeeld eens langs Café El & Ben, een gezellig café op loopafstand van het kantoorpand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Kennemerplein?

Wil jij graag een werkplek, kantoorruimte of kantoorruimte op maat huren in dit vernieuwde kantoorpand in Haarlem? Dat kan! Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Reviews

Find out what other people said about this location

D

Een gezellige pand om een werkplek te huren, de sfeer onderling is goed en ook een fijne locatie!

K

Een hippe omgeving waar je je thuis voelt op kantoor!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Kennemerplein 6-14

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen