Haarlem Centraal Station, Kennemerplein 6-14

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Parking

Kantoorruimte huren aan het Kennemerplein (Oude stad)

Huren in een gemoderniseerd kantoorpand in hartje Haarlem? Dat kan aan het Kennemerplein, gelegen in de Stationsbuurt. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1996. Bedrijven uit diverse branches zijn welkom in dit kantoorgebouw. In totaal heeft het kantoorpand een totale gebruiksoppervlakte van 7186 m2.

Huurprijzen, kantoor Kennemerplein, Haarlem

Je huurt in dit kantoorpand tegen eerlijke huurprijzen. Zo huur je al een flexwerkplek voor slechts €150,- per maand en een kantoorruimte is al te huur voor €500,- per maand. Deze huurprijs is inclusief het gebruik van de algemene ruimten en het gebruik van water, licht, schoonmaak en internet. Daarnaast is het ook mogelijk om kantoorruimte op maat te huren in dit eigentijdse kantoorgebouw. Kantoorruimte op maat is te huur vanaf 124 m2. De huurprijs hiervan bedraagt €200,- per m2 per jaar.

Kennemerplein: receptiediensten en grand café

Dit kantoorpand, gelegen aan het Kennemerplein in Haarlem, is voorzien van de meest luxe services en voorzieningen. Je komt binnen in de lobby en wordt hier ontvangen door de receptionisten. Zij kunnen je tevens ondersteunen met diverse werkzaamheden als de postverwerking en telefoonbeantwoording. Voor een kop koffie, lunch of borrel kun je plaatsnemen in het grand café op de begane grond. Daarnaast is het mogelijk om een vergaderruimte te huren tegen uurtarief. Bovendien vind je op loopafstand van het kantoorgebouw een parkeergarage. Hier kun jij veilig je auto parkeren.

Locatie en bereikbaarheid, Kennemerplein, Haarlem

Dit kantoorpand is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Het kantoorpand ligt namelijk direct naast Haarlem Centraal Station. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk, onder andere met Amsterdam en omstreken. Bovendien is het kantoorpand ook prima bereikbaar met eigen vervoer. Zo ben je met de auto vanaf zowel de A208, A200 en A22 in minder van 15 minuten op kantoor. Ook voor gezelligheid na werktijd ben je op deze locatie aan het goede adres. Ga na werktijd bijvoorbeeld eens langs Café El & Ben, een gezellig café op loopafstand van het kantoorpand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Kennemerplein?

Wil jij graag een werkplek, kantoorruimte of kantoorruimte op maat huren in dit vernieuwde kantoorpand in Haarlem? Dat kan! Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte huren in vernieuwd kantoorpand! Kennemerplein 6-14 Haarlem Centraal Station Toplocation!

2 reviews Kennemerplein

Een gezellige pand om een werkplek te huren, de sfeer onderling is goed en ook een fijne locatie!

Een hippe omgeving waar je je thuis voelt op kantoor!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!