Brussels Elsene, Louizalaan 480

Een kantoor te huur aan de Louizalaan in Brussel Elsene

Een kantoor te huur aan de Louizalaan in Brussel Elsene? Dit kantoor te huur heeft het allemaal. Het business center is gebouwd in een modernistische stijl volgens het ontwerp van Walter Bresseleers. Het bedrijvencentrum wordt ook wel de IT Tower genoemd. Hier een kantoor te huur geeft je een prachtig uitzicht over Brussel en La Cambre Abbey, een Cisterciënzerinnenabdij. In de indrukwekkende toren zijn al vele andere bedrijven werkzaam. Zo zijn er ondernemingen uit de bankensector en de professionele dienstverlening. Het stadscentrum ligt bovendien vlakbij. Een korte rit met de tram of een even een wandeling en je zit in het bruisende centrum van Brussel. Ben jij klaar voor een kantoor te huur aan de Louizalaan in Brussel Elsene?

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum aan de Louizalaan voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Doe je graag aan coworking? Dan is een flex werkplek echt iets voor jou. Je hebt al een kantoorruimte voor 1 persoon vanaf €501,88- per maand. Ben je met een team van meerdere personen? In het bedrijvencentrum kun je zeker kantoorkamers huren voor 10 personen. Ongetwijfeld heeft het business center de ideale formule voor jouw kantoor te huur aan de Louizalaan.

Een kantoor te huur in een van de stijlvolste straten van Brussel, sportfaciliteiten en professionele vergaderruimtes

De Louizalaan staat gekend als een van de meest prestigieuze straten in Brussel Elsene. Tijdens een pauze kun je hier in stijl een koffietje gaan drinken. Ook is je kantoor te huur niet ver gevestigd van de Koningstuin of Ter Kamerenbos. De ideale plekken om even je hoofd leeg te maken tijdens een ontspannende wandeling door het groen. Nood aan nog wat meer beweging? In het bedrijvencentrum zijn sportfaciliteiten voorzien. Even sporten voor, tijdens of na het werk? Hier kan het allemaal. Na een goede sportsessie ben je weer helemaal klaar om zaken te gaan doen in een van de professionele vergaderruimtes.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur aan de Louizalaan is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Het kantoor te huur is vlakbij het treinstation Brussel-Schuman. Daar heb je directe trein-, metro- en busverbindingen. Kom je liever met de auto? Het business center is dichtbij een directe afrit gelegen. Je auto parkeer je in de voorziene parkeerplekken van het bedrijvencentrum.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Louizalaan in Brussel Elsene?

Kan je niet wachten om een kantoor te huur te hebben aan de Louizalaan in Brussel Elsene? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier. Ga nu voor een kantoor te huur aan de Louizalaan in Brussel Elsene.

Louizalaan 480 Louizalaan 480 Brussels Elsene Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!