Kantoor te huur Brussel Airport, Leuvensesteenweg 613

5 (5 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Leuvensesteenweg 613 in Brussel Airport

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Unit #8+9

  Ruimte: 70 m2
  Huurprijs: 950 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Leuvensesteenweg in Brussel (Airport)

Een kantoor te huur met een gunstige prijs? Dan moet je aan de Leuvensesteenweg in Brussel Airport zijn. Dit bedrijvencentrum is bijzonder gunstig gelegen en biedt een totaalpakket aan services. Dit kantoor te huur ligt in de buurt van vele toegangswegen en winkels zoals IKEA. Een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum is voordelig en je krijgt er de nodige professionele aandacht van de managers. Lees snel verder om meer te ontdekken van dit kantoor te huur in Brussel.

Huurprijzen

In dit business center huur je al een kantoor van 15 m2 voor €250,- exclusief BTW. Een kantoor van 30 m2 kost €450,-. Bij deze prijzen is alles inbegrepen. Maar er is nog meer mogelijk in dit kantoor te huur. De kantoren zijn makkelijk uit te breiden zodat er een grotere ruimte ontstaat. Het is mogelijk om een kantoor te huren van 15 m2 tot 100 m2. Alle kantoren zijn bovendien voorzien van een eigen alarm. Er zijn ook voldoende mogelijkheden om een vergaderruimte te gebruiken. De contracten zijn flexibel te regelen en er is geen minimale duur vereist. Ook voor coworking is er de nodige ruimte voorzien. Neem contact op met onze kantoorexperts voor meer mogelijkheden.

Professionele ontvangst, veel service en netwerken

Je gasten worden professioneel ontvangen in dit kantoor te huur aan de Leuvensesteenweg in Brussel Airport en de telefoonbeantwoording is gepersonaliseerd. Je kunt de gratis koffie en thee meenemen naar je werkplek of je geniet in de stijlvolle koffiecorner. De ontvangst en verzending van je pakjes verzending kun je rustig aan de bemande receptie overlaten. Er is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van afgesloten opslagruimtes zodat jij je goederen veilig kunt opslaan. In dit bedrijvencentrum zijn diverse innovatieve bedrijven gevestigd zodat je ook prima kunt netwerken. Alles wat je nodig hebt is in dit kantoor te huur voorzien.  

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoorkamer in dit kantoor zit je op slechts 3 minuten van de autosnelweg. Je zit op een steenworp afstand van Brussel Centrum en de luchthaven van Zaventem. Een treinstation is ook dichtbij dus je hebt hier een prima alternatief om dicht bij Brussel te werken maar dan zonder de drukte. Er is voldoende parkeergelegenheid en je wagen staat er veilig op de bewaakte parking. Ook je gasten moeten niet op zoek naar parkeerplaatsen want die zijn er genoeg.

Neem nu je kantoor te huur aan de Leuvensesteenweg in Brussel

Dit kantoor te huur aan de Leuvensesteenweg in Brussel Airport laat je toch niet aan je voorbij gaan? Neem contact op met SKEPP en zij inventariseren je wensen en behoeften. Neem eens een kijkje in het kantoor te huur aan de Leuvensesteenweg en bel SKEPP voor een gratis rondleiding te bespreken. Onze kantoorexperts helpen je graag verder met meer vragen over dit kantoor te huur aan de Leuvensesteenweg in Brussel Airport.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Goed gelegen en veel parking!

S

A good alternative for the busy city center!

G

Het is nen basic bureau maar de mensen zijn wree vreindelijk

N

Vree goe gelegen en geen probleem met de files van BXL

A

Geweldig toffe madammen die echt altijd voor je klaars staanWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Leuvensesteenweg 613

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen