Kantoor te huur Brussel Airport, Grensstraat 7

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Kastje/kluisje
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Grensstraat 7 in Brussel Airport

Beschikbare kantoorruimten
Beschikbare kantoorvloeren
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Grensstraat in Brussel (Airport)

Een kantoor huren in dit moderne kantoorpand aan de Grensstraat in Brussel Airport draagt bij aan je internationale uitstraling. De kantoren liggen in een hoog kantoorgebouw en hebben een wijds uitzicht op de omgeving. De luchthaven van Zaventem is dichtbij en voor je gasten zijn er diverse hotels in de buurt. Lees snel verder en kom nog meer te weten over het huren van een kantoorruimte in dit business center in Brussel.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn er diverse kantoren te huur. Een kantoor van 100 m2 huur je voor €1.750,- per maand. Voor een kantoor van 375 m2 betaal je €5.750,- per maand. Alle servicekosten zijn bij de prijzen inbegrepen. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan het schoonmaken, elektriciteit- en waterverbruik. De kantoren hebben een eigen vergaderruimte en een aparte ontvangstruimte. Het indelen van de kantoren kan in overleg gebeuren. Er wordt in dit bedrijvencentrum met flexibele contracten gewerkt en de opzeg bedraagt slechts 1 maand. Bij het huren van een kantoorruimte moet je geen huurwaarborg betalen!

Internationale uitstraling, secretariaatsdiensten en fiber

Een kantoor huren aan de Grensstraat in Brussel Airport wilt zeggen dat je tussen de internationale bedrijven huurt. Ook komt de naam van je bedrijf op de totem aan de de weg zodat iedereen je kan vinden. Bij het huren van een kantoor kun je ook gebruik maken van de secretariaatsdiensten. Het secretariaat vangt je gasten professioneel op en zorgt voor de postbedeling. Dit bedrijvencentrum geeft de huurders ook de keuze tussen de 2 grote netwerkoperatoren om de telefonie en het internet te verzorgen.

Locatie en bereikbaarheid

Als je hier een kantoor huurt heb je minder last van de dagelijkse files naar Brussel en ben je vlot op je kantoor. Heb je een afspraak in Brussel? Dan ben je daar met de wagen op een kwartiertje rijden. Dit bedrijvencentrum heeft een ruime ondergrondse parking en voor slechts €85,- per maand kun je een parkeerplaats huren. Voor je gasten is er buiten parking voorzien en dat scheelt weer parkeerstress.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Grensstraat in Brussel Airport?

Zie jij het huren van een kantoor in een internationale omgeving aan de Grensstraat in Brussel ook zitten? Neem snel contact op met onze vastgoedexperts en zij geven je gratis en vrijblijvend meer informatie over het huren van een kantoor. Het staat je ook vrij om zelf een rondleiding in te plannen in dit kantoorgebouw. Aarzel niet en huur vandaag nog je kantoor aan de Grensstraat.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

De ligging is helemaal goed

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Grensstraat 7

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner