Diemen, Weesperstraat 118

Representatieve kantoorruimte beschikbaar in Diemen!

Dit kantoorgebouw heeft een representatieve en industriële uitstraling van de buitenzijde. De atmosfeer binnen het kantoorgebouw is aangenaam, met name door de karakteristieke stijl. Kortom, een ideale locatie in Diemen om uw onderneming te vestigen.

Nog slechts twee kantoorruimten beschikbaar voor verhuur in dit kantoorgebouw

Als u hier wilt huren, dan moet u er snel bij zijn. Op dit moment zijn er nog twee kantoorunits te huur. Er zijn kantoorunits van 32, 42, 150 en 180 m2 te huur. Flexibiliteit of zekerheid? U bepaalt of u voor de korte of lange termijn huurt. Een huurtermijn van minimaal 1 jaar is normaal gesproken financieel het aantrekkelijkst.

Kantoorruimte huren voor slechts €99,- per m2 per jaar in Diemen

U huurt hier voor slechts €99,- per m2 per jaar kantoorruimte. Met andere woorden: het is goedkoop huren in dit representatieve kantoorpand in Diemen.

Het kantoorgebouw in Diemen is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer

U huurt hier op een goed bereikbare locatie in Diemen. Metro- en treinstations zijn in de nabijheid gelegen en ook NS-station Diemen-Zuid is snel toegankelijk. Bovendien zijn er enkele snelwegen in de buurt van het kantoorpand. Kortom, de bereikbaarheid is uitstekend, of u nu met eigen vervoer of openbaar vervoer komt.

Plan 24/7 geheel vrijblijvend (!) een rondleiding in bij SKEPP

Bent u overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoorgebouw in Diemen? Of twijfelt u tussen het kantorenaanbod? Hoe dan ook, het is verstandig om een kijkje te nemen in dit kantoor. U bekijkt uw nieuwe kantoorruimte door gratis een rondleiding in te plannen bij SKEPP!

Goedkoop representatieve kantoorruimte huren in Diemen Weesperstraat 118 Diemen Toplocation!

4 reviews Weesperstraat

Mooie grote ruimte is er beschikbaar!

Benieuwd hoe het eruit ziet na de renovatie.

Van de buitenkant vind ik het een ietwat saai kantoorgebouw, maar denk dat hier wel leuke kantoren gecreëerd worden.

De grote ruimte lijkt erg mooi te worden zo te zien, ben benieuwd.

Niets bijzonders, maar wel goede kantoren en prima voorzieningen.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!