Amsterdam Amstel Business Park, H.J.E. Wenckebachweg 123

5 (2)
  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam (Amstel Business Park)?

Zoek jij een kantoorruimte voor jou organisatie aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw waar veel mogelijkheden zijn in het huren van een kantoorruimte. Het kantoorgebouw ligt op een een gunstige locatie aan het water en is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Wil je graag een keer komen kijken? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is veel mogelijk qua oppervlakten, de kantoorruimten liggen namelijk tussen de 25 m2 en 500 m2. Dit is een ideale situatie voor een organisatie die nog zoekende is naar een passende kantoorruimte. Zo heb je altijd te mogelijkheid om de juiste kantoorkamer te vinden. Het is mogelijk om op deze locatie een kantoorunit te huren vanaf €1100,-, gekoppeld aan een flexibel huurcontract met maar een minimale huurtermijn van 12 maanden. Ben jij benieuwd wat er allemaal mogelijk is op deze locatie? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Een receptie, lunchfaciliteiten en een gym

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park, kun je volledig ontzorgt aan het werk. De faciliteiten zijn namelijk zo goed georganiseerd, dat jij nergens meer aan hoeft te denken. Er is altijd een bemande receptie aanwezig en je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van catering lunches. Ideaal wanneer er bezoekers langs komen. Houd je van sporten en doe je dit het liefst na werktijd? Dan heb je mazzel, hier hoef je het pand er namelijk niet voor uit. In het kantoorgebouw is een gym aanwezig!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd op het Amstel Business Park in Amsterdam, een goed bereikbare locatie met de auto en het openbaar vervoer. Het kantoorpand is direct gelegen aan de afslag S111, van de ringweg A10. Deze ringweg geeft weer een aansluiting op de A2, richting Amsterdam en Utrecht. Vanaf jouw werkplek is het slechts een paar minuten lopen naar het dichtstbijzijnde metrostation, welke directe verbindingen geeft met het Amstelstation.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park?

Wil jij graag meer informatie ontvangen over het huren van een kantoorruimte aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte door al je vragen te beantwoorden en helpen bij het inplannen van een rondleiding. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte in Amsterdam.

2 reviews H.J.E. Wenckebachweg

Erg modern maar toch een warme en gezellige ruimte!

Top locatie op het business park in de Amstel!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!