Super deal

Groningen Zuid, Paterswoldseweg 806

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren in Groningen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden!

Uw eigen werkplek of kantoorruimte huren vlakbij het Martini Ziekenhuis in Groningen? Dit kantoorpand is gelegen aan de Paterswoldseweg en biedt u de keuze om een werkplek of kantoorkamer (vanaf 10 m2) te huren. Het kantoorgebouw telt 5 bouwlagen, met op de begane grond een gemeenschappelijke receptie en business lounge.

Werkt u vanuit het noorden ook veel in de Randstad, Brabant of Overijssel? Ideaal, want wanneer u kantoorruimte huurt op één van de locaties van deze kantoorformule, kunt u tevens gebruik maken van de business lounge en vergaderruimten op 60 andere locaties in Nederland! Ook werken in New York, Madrid of Jakarta? U kunt werken op alle 2000 locaties ter wereld die aangesloten zijn bij deze kantoorformule!

Is kantoorruimte huren op deze locatie in Groningen dan erg duur? Nee. Een flexibele werkplek is al te huur vanaf €25,- per maand. Voor slechts €219,- per maand huurt u al een kantoorkamer.. Dat is inclusief gas/water/licht/internet maar ook schoonmaak en een receptie. Kantoorruimte huren op deze locatie in Groningen kan flexibel. U profiteert van de laagste huurprijs wanneer u besluit om tenminste 1 jaar kantoorruimte te huren!

De kantoorruimte is gelegen in Groningen Zuid, tussen de snelwegen A7 en A28. Hierdoor is de bereikbaarheid per auto ideaal. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorkamer (vanaf 10 m2) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) in Groningen? Deze locatie zult u niet snel vergeten wanneer u het gezien heeft. Plan daarom uw eigen rondleiding, gratis en vrijblijvend via SKEPP!

Kantoorkamers vanaf 6 m2 te huur in Groningen! Paterswoldseweg 806 Groningen Zuid Toplocation!

7 reviews Paterswoldseweg

TinyEYE Europe is een vaste klant van Regus Groningen.

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de faciliteiten hier, en het uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel van Regus. Van harte aanbevolen!

Excellente dienstverlening!

Fijne sfeer aan de paterswoldseweg!

Prettige werkomgeving.Inspirerend en leuke collega bedrijven

Uitstekende service, en een zeer gastvrij Regusteam.

Alles is super netjes verzorgd hier!

Prettig ontvangst en uitstekende services

Prettige indeling van de werkruimtes, mooi meubilair. Ziet er allemaal netjes verzorgd uit.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!