RENTED OUT

Harmelen, Techniekweg 2

  • Desk

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Harmelen!

Kantoorruimte huren aan de Techniekweg 2 te Harmelen

De kantoorruimte binnen het pand aan de Techniekweg te Harmelen wordt aangeboden door SKEPP. U kunt hier in Woerden een kantoorunit, kantoorkamer of kantoorruimte op maat huren.

Kantoorunits zijn beschikbaar vanaf 60 m2. De totale vloeroppervlakte is 1.187 m2, verdeeld over een begane grond en een eerste verdieping. De gehele oppervlakte is beschikbaar voor verhuur. De huurprijs ligt hier op €100,- per m2 per jaar maar laat SKEPP met u meedenken hoe u hier goedkoper kunt huren. Huren voor een vaste lage huurprijs, wel zo prettig toch?

Een huurovereenkomst gaat u aan voor vijf jaar, met aansluitende perioden van telkens vijf jaar. Korter huren? Er zijn meerdere mogelijkheden bespreekbaar. Het kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein De Putkop in Harmelen. Op dit terrein hebben meerdere toonaangevende bedrijven zich gevestigd. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer of kantoor op maat in Harmelen? Plan dan direct uw eigen rondleiding en zorg dat dit pand niet aan uw neus voorbij glipt.

Kantoorruimte huren in representatief pand te Harmelen Techniekweg 2 Harmelen Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!