Woerden, Houttuinlaan 4

3447GM Woerden

5 (2)
  • Meeting space

  • Kitchen

  • Parking

Huren vanaf €100,- per m2 per jaar in Woerden!

Dit recentelijk vernieuwde kantoorgebouw is gelegen op een stationslocatie in Woerden. Het kantoorgebouw aan de Houttuinlaan in Woerden is voorzien van nieuwe trappen, liften en een royale entree plus centrale hal. De verdiepingen hebben een eigen pantry, sanitaire voorziening en zijn volledig afgewerkt.

Er zijn hier kantoorkamers (>45 m2) en kantoorruimte op maat (>100 m2) te huur. Uw eigen kantoorruimte is vrij in te delen. De begane grond heeft een bijzondere toegevoegde waarde, het is namelijk iets onder maaiveld gelegen. Daardoor heeft deze verdieping een bijzonder uitzicht via de ramen.

Binnen dit kantoor zijn prima vergaderfaciliteiten voorhanden, vergaderruimten die geschikt zijn voor bijeenkomsten, presentaties, masterclasses of workshops. Binnen het pand is tevens een gezellige lunchruimte aanwezig. De huurprijs ligt op €100,- per m2 per jaar. Kortom, kom snel kijken in Woerden naar uw nieuwe werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Plan direct uw rondleiding in via SKEPP!

Volledig vernieuwde kantoorruimte huren in Woerden Houttuinlaan 4 Woerden Toplocation!

2 reviews Houttuinlaan

Fijne werkplekken en een goede ligging direct naast het treinstation.

Perfect dat er parkeergelegenheid is!!

Ruime vergaderruimtes voor het houde nvan meetings

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!