Deventer, Keulenstraat 1

Kantoorruimte huren aan de Keulenstraat in Deventer

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Keulenstraat in Deventer? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw genaamd ‘De IJsselpoot’. Het kantoorpand is gebouwd in 1991 en heeft totaal 2640 m2 aan kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over 4 bouwlagen. Het kantoorgebouw is voorzien van veel moderne technische installaties wat het huren op deze locatie erg comfortabel maakt. Een ander voordeel is de bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer, ideaal!

Huurprijzen

Op deze locatie is er momenteel een oppervlakte van 2640 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Deze gehele oppervlakte is verdeeld over 4 bouwlagen en te huur voor een maandelijks bedrag van €20.900,-. Niet op zoek naar een heel kantoorpand, maar huur je liever 1 verdieping? Ook dit is mogelijk! Op de begane grond is een oppervlakte van 679 m2 beschikbaar voor €5375,- in de maand. Op de 1e en 2e verdieping is 668 m2 beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €5288,-. De 3e verdieping, die ook makkelijk bereikbaar is met de lift, is 625 m2 voor €4947,- in de maand. Benieuwde hoe deze kantoorunits er uit zien? Plan dan snel een rondleiding in.

Een pantry, parkeergelegenheid en vergaderruimten

Naast het huren van een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer, maak je ook gebruik van vele services en faciliteiten. Zo is er op begane grond een luxe pantry aanwezig waar je een heerlijk kopje koffie/thee zou kunnen zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Ook zijn er op de begane grond kantoor- en vergaderkamers, handig voor een afspraak met klanten of een presentatie voor je collega’s. Aan de voorzijde van het kantoorpand is er een grote parkeerplaats te vinden, met plek voor maar liefst 72 auto’s.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Je bereikt vanaf je werkplek binnen 6 minuten de A1 en ook de A50 is binnen een korte reiafstand van 10 minuten bereikbaar. Voor de bushalte hoef je niet ver te lopen vanaf je werkplek, deze is namelijk om de hoek! Met een directe aansluiting op het treinstation ‘Deventer Colmschate’ kun jij vanuit deze richting meerdere omliggende steden makkelijk bereiken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand aan de Keulenstraat in Deventer? Wacht niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder in deze zoektocht naar kantoorruimte en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Keulenstraat.

Keulenstraat 1 Keulenstraat 1 Deventer Toplocation!

1 reviews Keulenstraat

De kleuren zijn niet helemaal ons ding, maar de locatie en ruimten zijn perfect!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!