Rent office space Deventer, Keulenstraat 1

4 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Deventer, Herfordstraat 2 mins walk (0.1 km)
  • Railway station Deventer Colmschate 34 mins walk (2.8 km)
  • Park 3 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Keulenstraat 1 in Deventer

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Deventer!

These companies use SKEPP, Office as a Service

ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Keulenstraat in Deventer

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Keulenstraat in Deventer? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw genaamd ‘De IJsselpoot’. Het kantoorpand is gebouwd in 1991 en heeft totaal 2640 m2 aan kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over 4 bouwlagen. Het kantoorgebouw is voorzien van veel moderne technische installaties wat het huren op deze locatie erg comfortabel maakt. Een ander voordeel is de bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer, ideaal!

Huurprijzen

Op deze locatie is er momenteel een oppervlakte van 2640 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Deze gehele oppervlakte is verdeeld over 4 bouwlagen en te huur voor een maandelijks bedrag van €20.900,-. Niet op zoek naar een heel kantoorpand, maar huur je liever 1 verdieping? Ook dit is mogelijk! Op de begane grond is een oppervlakte van 679 m2 beschikbaar voor €5375,- in de maand. Op de 1e en 2e verdieping is 668 m2 beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €5288,-. De 3e verdieping, die ook makkelijk bereikbaar is met de lift, is 625 m2 voor €4947,- in de maand. Benieuwde hoe deze kantoorunits er uit zien? Plan dan snel een rondleiding in.

Een pantry, parkeergelegenheid en vergaderruimten

Naast het huren van een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer, maak je ook gebruik van vele services en faciliteiten. Zo is er op begane grond een luxe pantry aanwezig waar je een heerlijk kopje koffie/thee zou kunnen zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Ook zijn er op de begane grond kantoor- en vergaderkamers, handig voor een afspraak met klanten of een presentatie voor je collega’s. Aan de voorzijde van het kantoorpand is er een grote parkeerplaats te vinden, met plek voor maar liefst 72 auto’s. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Je bereikt vanaf je werkplek binnen 6 minuten de A1 en ook de A50 is binnen een korte reiafstand van 10 minuten bereikbaar. Voor de bushalte hoef je niet ver te lopen vanaf je werkplek, deze is namelijk om de hoek! Met een directe aansluiting op het treinstation ‘Deventer Colmschate’ kun jij vanuit deze richting meerdere omliggende steden makkelijk bereiken. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand aan de Keulenstraat in Deventer? Wacht niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder in deze zoektocht naar kantoorruimte en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Keulenstraat.


Reviews

Find out what other people said about this location

L

De kleuren zijn niet helemaal ons ding, maar de locatie en ruimten zijn perfect!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Keulenstraat 1

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen