Naaldwijk, Tiendweg 30

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Uw eigen kantoorunit huren in hartje Westland te Naaldwijk

De Poort van Naaldwijk, zo wordt dit kantoorpand genoemd. De reden hiervan spreekt voor zich. Het fraaie kantorencomplex is gelegen in het hart van het Westland. Hier is kantoorruimte op maat beschikbaar vanaf 149 m2. Het betreft een absolute zichtlocatie in Naaldwijk en u heeft Ernst & Young als mede huurder binnen dit kantoorpand.

De huurprijs om kantoorruimte te huren binnen dit pand is vastgesteld op €125- per m2 per jaar (+ gratis parkeerruimte). Neem contact op met SKEPP om te profiteren van een lage(re) huurprijs binnen dit kantoor. De huurtermijn is in overleg bespreekbaar tussen verhuurder en u. SKEPP ondersteunt u waar nodig.

Voorzieningen binnen dit kantoorgebouw zijn; lift(en), pantry's en toilettengroepen. Daarnaast zijn de kantoorruimten uitgevoerd met systeemplafonds voorzien van inbouwarmaturen. Er is centrale verwarming aanwezig en er zijn kabelgoten om de bedrading netjes weg te werken. Dus bent u op zoek naar kantoorruimte (>149 m2) in Naaldwijk? Neem dan contact op met SKEPP of plan nu alvast uw eigen rondleiding in, dit is geheel vrijblijvend!

Kantoorruimte op maat vanaf 149 m2 huren in Naaldwijk Tiendweg 30 Naaldwijk Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!