Rijswijk, Patrijsweg 4-140

Kantoorruimte te huur in een kantoorpand met andere gerenommeerde bedrijven in Rijswijk

Emerson, TNO, TamTam, Golfplaza en Autotaalglas. Voegt u uw onderneming toe aan dit rijtje met gerenommeerde bedrijven, dat kantoorruimte huurt in dit representatieve kantoorpand aan de Patrijsweg in Rijswijk? U huurt hier op een goed bereikbare locatie, op loopafstand van een tramhalte en op een zichtlocatie direct aan de snelweg A13.

Kantoorruimte beschikbaar vanaf 20 m2 tot 2.600 m2 in Rijswijk

Of u nu een start-up bent of dat u een internationaal bekende organisatie onder uw hoede heeft, in dit kantoorgebouw huurt u een kantoorruimte die past bij de omvang van uw bedrijf. U huurt een kantoorkamer (20 - 100 m2) of een kantoorruimte op maat (100 - 2.600 m2) in Rijswijk. Er zijn ook 2 bedrijfsruimten beschikbaar voor verhuur. Het betreffen bedrijfsruimten van 328 m2 en 399 m2.

Voor maar ?99,- per m2 per jaar huren in dit kantoor

Wilt u flexibel kantoorruimte huren of toch een overeenkomst voor de lange termijn? In overleg is de huurtermijn overeen te komen. De huurprijs bedraagt slechts ?99,- per m2 per jaar in dit kantoorgebouw in Rijswijk. Een bedrijfsruimte is te huur voor ?80,- per m2 per jaar.

Gratis parkeerruimte? Check! Gemeubileerd huren? Check!

Er is voldoende ruimte om uw auto te parkeren bij dit kantoor in Rijswijk en niet onbelangrijk: dit is gratis. Geen tijd of geen zin om uw nieuwe kantoorruimte in te richten? Geen probleem, u huurt hier gemeubileerd een kantoorkamer of kantoorruimte op maat.

Werken in hetzelfde kantoor als Emerson en TNO in Rijswijk?

Ziet u het zitten om een kantoorruimte te huren in dit kantoor in Rijswijk, waar ook bekende bedrijven als Emerson, TNO en Autotaalglas huren? Plan dan een rondleiding in door dit kantoorpand aan de Patrijsweg, via het menu op deze pagina. Meer informatie? Neem contact op met SKEPP!

Kantoorruimte te huur direct aan de A13 in Rijswijk Patrijsweg 4-140 Rijswijk Toplocation!

2 reviews Patrijsweg

Leuke open sfeer hangt hier, mede dankzij de glazen wanden.

Fijne ruim opgezette kantoorruimte, prettige ingang met vriendelijk ontvangst.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!