Schiphol, Folkstoneweg 2

Kantoorruimte huren in onder architectuur gebouwd kantoorpand te Schiphol Zuid-Oost!

Aan de Folkstoneweg is een markant kantoorpand gelegen, welke de naam Columbus draagt. Het kantoorpand heeft een erg representatieve uitstraling, zowel van de binnen- als buitenkant. Via SKEPP huurt u hier kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Kortom, de ideale vestiging wanneer u op zoek bent naar een kantoorruimte met groter metrage.

De huurprijs is slechts €160,- per m2 per jaar, en dat op deze geweldige locatie. U bepaalt zelf of u hier voor de korte- of lange termijn gaat huren. Dat is de combinatie tussen flexibiliteit en zekerheid binnen dit kantoorgebouw. Een langere huurtermijn is over het algemeen financieel gunstiger.

Wanneer u hier huurt, kunt u ook gebruik maken van de aanwezige voorzieningen. Wilt u een hapje eten? Bezoek het bedrijfsrestaurant. Zoekt u een plek om te vergaderen? Daarvoor zijn speciale ruimten ingericht. Kopje koffie? Breng een bezoekje aan de koffiecorner. Verder is er ook een pantry en maakt u gebruik van WiFi en airconditioning. Parkeren? Parkeerruimte op eigen terrein.

De locatie van de kantoorruimte is erg goed. Door de nabijheid van Schiphol Airport is de bereikbaarheid per openbaar vervoer, auto én vliegtuig uitstekend. Overtuigd om uw onderneming hier te vestigen? Bekijk uw nieuwe kantoorruimte op maat dan snel! Via SKEPP plant u gratis (!) een rondleiding in.

Kantoorruimte te huur op terrein Schiphol Airport! Folkstoneweg 2 Schiphol Toplocation!

1 reviews Folkstoneweg

Grootschalig en praktisch

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!