Sint-Agatha-Berchem, Keizer Karellaan 584

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren in Sint-Agatha-Berchem (Brussel)

Wil jij kantoorruimte huren net buiten Brussel aan de Keizer Karellaan in Sint-Agatha-Berchem? Het grote voordeel is dat je geniet van de uitstekende connecties die Brussel biedt in de vorm van het openbaar vervoer en snelwegen. Bekijk de kantoorruimten en werkplekken op deze locatie en wellicht huur jij straks in dit kantoorpand.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw betaal je voor een kantoorruimte een huurprijs per persoon per maand. Een kantoor voor 2 personen is te huur vanaf €480,- per maand. De slimme rekenaar ziet al dat kantoren dus te huur zijn voor prijzen vanaf €240,- per persoon per maand. Geef aan ons door voor hoeveel personen je een kantoorruimte nodig hebt en wij regelen gratis een aanbod op maat.

Fraai uitzicht en full service kantoren

In dit kantoorpand aan de Keizer Karellaan in Sint-Agatha-Berchem heeft het huren van een kantoorruimte zijn voordelen. Het business center bevindt zich op de 6e verdieping van dit gebouw en dat houdt in dat je uitzicht hebt over de omgeving. Je kunt dus heerlijk naar buiten staren als je aan het genieten bent van een kop koffie in de gemeenschappelijke ruimte. Ook word je door de beheerder op zoveel mogelijk punten ontzorgt en daardoor kun je je volledig focussen op jouw core business. Niet geheel onbelangrijk als je wilt blijven groeien uiteraard!

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van het kantoorgebouw aan de zuid-west zijde van Brussel is ideaal. Je rijdt er snel en gemakkelijk met de wagen aan en hoeft niet bang te zijn voor de intense drukte die in het centrum heerst. Jouw kantoor ligt nabij het treinstation van Sint-Agatha-Berchem en daarom is reizen met het openbaar vervoer ook gemakkelijk. Een heerlijk diner met collega's of partners kan ook dichtbij in brasserie De La Gare. De E19 en E40 liggen dichtbij en brengen je met de wagen vlot door heel het land.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Keizer Karellaan?

Denk je dat je aan de Keizer Karellaan in Sint-Agatha-Berchem wel kantoorruimte wilt huren? Neem eens contact op met SKEPP en bespreek je opties met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis verder en zorgen dat jij de best mogelijke deal krijgt. Tot snel!

Keizer Karellaan 584 Keizer Karellaan 584 Sint-Agatha-Berchem Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!