Kantoor te huur Sint-Agatha-Berchem, Keizer Karellaan 584

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Sint-Agatha-Berchem Shopping 3 min. lopen (0,2 km)
 • Metrostation Berchem Station 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Sint-Agatha-Berchem 2 min. lopen (0,2 km)
 • Sportschool 9 min. lopen (0,7 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keizer Karellaan 584 in Sint-Agatha-Berchem

Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Keizer Karellaan in Sint-Agatha-Berchem

Wil jij een kantoor te huur net buiten Brussel aan de Keizer Karellaan in Sint-Agatha-Berchem? Het grote voordeel is dat je geniet van de uitstekende connecties die Brussel biedt in de vorm van het openbaar vervoer en snelwegen. Bekijk de kantoorruimten en werkplekken op deze locatie en wellicht huur jij straks een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum. .

Huurprijzen

In dit business center betaal je voor een kantoorruimte een huurprijs per persoon per maand. Een kantoor te huur voor 2 personen is te huur vanaf €480,- per maand. De slimme rekenaar ziet al dat kantoorkamers dus te huur zijn voor prijzen vanaf €240,- per persoon per maand. Geef aan ons door voor hoeveel personen je een kantoor te huur nodig hebt en wij regelen gratis een aanbod op maat.

Fraai uitzicht, een kantoor te huur met full service en business lounges

In dit bedrijvencentrum aan de Keizer Karellaan in Sint-Agatha-Berchem heeft het huren van een kantoor te huur zijn voordelen. Het business center bevindt zich op de 6e verdieping van het gebouw. Vanuit je kantoor te huur heb je dus een prachtig uitzicht over onder andere het atomium. Je kunt dus even heerlijk naar buiten staren als je aan het genieten bent van een kop koffie in je kantoorunit of een gemeenschappelijke ruimte. Ook word je door de beheerder op zoveel mogelijk punten ontzorgt waardoor je je volledig kunt focussen op jouw core business. Niet geheel onbelangrijk als je wilt blijven groeien met je onderneming uiteraard! Dankzij de business lounges blijf je ook onderweg productief bezig.

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van het bedrijvencentrum aan de zuidwest zijde van Brussel is ideaal. Je rijdt er snel en gemakkelijk met de wagen naar toe en hoeft niet bang te zijn voor de intense drukte zoals die in het centrum heerst. Bovendien liggen de E19 en E40 dichtbij. Deze autosnelwegen brengen je met de wagen vanuit je kantoor te huur vlot door heel het land. Jouw kantoor te huur ligt nabij het treinstation van Sint-Agatha-Berchem en daarom is reizen met het openbaar vervoer ook gemakkelijk.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Keizer Karellaan?

Denk je dat je aan de Keizer Karellaan in Sint-Agatha-Berchem wel een kantoor te huur wilt nemen? Neem dan snel contact op met SKEPP en bespreek je opties met onze kantoorexperts. Wij helpen je graag gratis verder en zorgen dat jij de best mogelijke deal krijgt. Ga snel voor een kantoor te huur aan de Keizer Karellaan in Sint-Agatha-Berchem.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

W

Een mooi zicht en dicht bij het station

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Keizer Karellaan 584

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner