Super deal

Sittard, Stationsplein 1

6131 AS Sittard

5 (2)

Kantoorruimte te huur in representatief kantoorpand in Sittard

Op zoek naar een werklocatie in Sittard? In dit representatieve kantoorpand huurt u een kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Bovendien is er ruimte om te vergaderen. En niet geheel onbelangrijk: NS-station Sittard ligt om de hoek. Met andere woorden, een zeer gunstige locatie om te werken!

Een kantoorkamer of kantoorruimte op maat te huur in Sittard

Voor een kantoorkamer vanaf 18 m2 bent u hier aan het juiste adres. Liever een groter kantoor? Er is ook kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 beschikbaar. Een kantoor nodig voor een korte periode? Huur dan flexibel een kantoorruimte! Liever meer zekerheid? Huur dan een kantoorruimte voor de lange termijn! Een langere huurperiode is over het algemeen financieel aantrekkelijker.

Voordelig huren in dit representatieve kantoorpand in Sittard

Goedkoop huren, dat doet u in dit kantoorgebouw in Sittard. Hier huurt u al een kantoorkamer voor een all-inprijs vanaf €264,-. Kortom, dat is financieel aantrekkelijk een kantoorruimte huren!

Gratis parkeerplek als u een kantoorruimte huurt in dit kantoor aan het Stationsplein

Als u met de auto naar kantoor komt, dan heeft u geluk: bij de huurprijs zit ook een eigen parkeerplek in! Reist u liever met het openbaar vervoer? Ook dan heeft u geluk, want NS-station Sittard is erg dichtbij! Vergadert u veel? Er zijn vergaderruimten voor u beschikbaar. Bovendien zijn er pantry's aanwezig in dit kantoorpand.

Neem een kijkje in dit kantoorgebouw op een gunstige locatie in Sittard!

Bent u op zoek naar een kantoorruimte in Sittard? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand te Sittard! U kunt gratis (!) een rondleiding inplannen bij SKEPP. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met SKEPP.

Kantoorruimte te huur vanaf €264,- per maand in Sittard Stationsplein 1 Sittard Toplocation!

2 reviews Stationsplein

Top locatie, tegenover het centraal station in het centrum en ruimtes vanaf 20m te huur. Voor mij als zzp’er ideaal!

Ik werk hier erg graag.

Receptionistes aanwezig, die de bezoekers ontvangen. Ideale ligging, en leuke contacten met andere huurders uit dit verzamelgebouw.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!