Heerlen, Snellius 1

5 (2)

Huur op flexibele wijze kantoorruimte in Heerlen!

Via SKEPP huurt u verschillende kantoorruimten aan de Snellius 1 te Heerlen. Binnen dit moderne en onder architectuur gebouwde kantoorgebouw huurt u werkplekken, (ingerichte) kantoorunits of een kantoorruimte op maat groter dan 100 m2. Binnen dit kantoorpand in Heerlen is er sprake van een hoog servicelevel. Aanwezige services zijn bijvoorbeeld een bemande receptie, 24/7 toegang tot uw kantoor en een beveiligde parkeergarage.

Huren binnen dit kantoorgebouw in Heerlen is flexibel maar ook voor de lange termijn huren is mogelijk. Hier zijn kantoorunits vanaf 30m2 beschikbaar voor slechts €483,- per maand. Dit kantoorpand is gelegen op het eerste grensoverschrijdende Business Park (Nederland & Duitsland), direct naast de A76. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoorruimte op maat zoek dan niet verder en vraag geheel vrijblijvend een bezichtiging aan via SKEPP!

3D Viewer Snellius

2 reviews Snellius

Fijn dat we de mogelijkheid hebben om op tijdstippen te werken die we zelf graag willen!

Onlangs is dit gebouw helemaal gerenoveerd, waardoor het echt een geweldige ambiance is om in te werken.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!