Maastricht, Stationsplein 8K

Werkplekken en kantoorkamers te huur naast Station Maastricht!

Uw eigen werkplek of kantoorkamer huren vlakbij het centraal station van Maastricht? Dat kan via SKEPP op deze toffe kantoorlocatie aan het Stationsplein te Maastricht. Een werkplek huren kost hier slechts €239,- per maand! Een kantoorkamer kunt u hier al huren vanaf €480,- per maand! Voor beide geldt dat de huurprijs inclusief gas/water/licht en internet is. Tevens maakt u eenvoudig gebruik van de business lounge op 2000 locaties wereldwijd en 60 locaties in Nederland. Op al deze kantoorlocaties kunt u ook gebruik maken van de vergaderruimte!

Kantoorruimte huren aan het Stationsplein brengt de nodige flexibiliteit met zich mee, korte huurperioden behoren namelijk tot de mogelijkheden. U profiteert van de laagste huurprijs wanneer u hier tenminste 1 jaar kantoorruimte huurt. In het pand is een lift aanwezig, waardoor het kantoor ook voor rolstoelers toegankelijk is. Er is een in-house restaurant, een buitenruimte/terras en een beveiligde ondergrondse parkeergarage aanwezig.

Aangezien het kantoorpand 'Maastricht City Center' direct naast het NS station van Maastricht is gelegen, kan gesproken worden over een zeer goede bereikbaarheid. Vanuit hier zijn ook grotere steden in België en Duitsland gemakkelijk te bereiken. Aan het oriënteren op de kantorenmarkt in Maastricht, om een werkplek, kantoorkamer (vanaf 10 m2) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) te huren? Bezoek dit kantoor door een rondleiding te plannen via SKEPP, of stel uw vraag!

Kantoorruimte huren naast NS-station Maastricht Stationsplein 8K Maastricht Toplocation!

5 reviews Stationsplein

Ideale ligging naast het treinstation. Kantoor is ruim en overzichtelijk.

Heel tof om ook in het buitenland gebruik te maken van de business lounges.

TOP locatie!

ook voor buitenlandse zaknerelaties

Kantoorruimte met een prachtig uitzicht over Maastricht.

Ziet er zeer plezant uit

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!