Rent office space Utrecht Centrum, Kromme Nieuwegracht 3

5 (2 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Janskerkhof 2 mins walk (0.1 km)
  • Railway station Utrecht Maliebaan 10 mins walk (0.8 km)
  • Park 5 mins walk (0.4 km)
  • Gym 1 min walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht Centrum

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Utrecht Centrum!
About this office

Kantoorruimte huren aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Kromme Nieuwegracht in het centrum van Utrecht? Dit monumentale kantoorpand is gebouwd in 1753 en heeft een totale gebruiksoppervlakte 1865 m2. Het kantoorgebouw heeft een unieke uitstraling door de fraaie hardstenen gevel met rechte kroonlijst. Buiten de bijzondere uitstraling om heeft het ook nog eens een prachtige ligging midden in het centrum van Utrecht, met allerlei horeca gelegenheden en winkels op loopafstand

Huurprijzen

Op deze locatie zijn er nog verschillende kantoorruimten beschikbaar. Je hebt hier de mogelijkheid om met een kleine groep mensen te werken maar er zijn ook ruimten beschikbaar voor een groter aantal. Zo is er bijvoorbeeld een kantoorkamer beschikbaar met een oppervlakte van 39 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag van €681,- voor.  Toch opzoek naar een grotere ruimte? Er is ook een unit met een oppervlakte van 122 m2, deze ruimte kun je huren voor €2169,- in de maand. 

Parkeerplaats, vergaderruimten en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht (Centrum) gaat huren, maak je tegelijkertijd ook gebruik van vele voorzieningen en faciliteiten. Zo is het pand bijvoorbeeld 24/7 toegankelijk, ideaal wanneer jij buiten kantoortijden om de laatste werkzaamheden wil uitvoeren. Je hebt hier ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een vergaderruimte, handig voor een presentatie of zakelijke meeting. Wat zeker pluspunt is, zijn de bijbehorende parkeerplaatsen. Het is vaak lastig om in het centrum van Utrecht je auto te parkeren, maar hier hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een uitstekende ligging om met zowel het openbaar vervoer als met de auto te bereiken. Zo zit de bushalte Janskerkhof op 2 minuten loopafstand en is het treinstation Utrecht Maliebaan binnen 10 minuten lopen ook prima te bereiken. Mocht je met eigen vervoer naar je werkplek willen reizen, dan ben je vanaf verschillende snelwegen zoals; A2, A12, A27 binnen enkele minuten op bestemming. In de nabije omgeving zijn er vele restaurants, cafés en  leuke winkels. Ook mooie parken voor een wandeling zijn binnen handbereik. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht (Centrum)?

Ben jij enthousiast over het huren aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht (Centrum)? Wacht dan niet langer en neem contact met onze vastgoedconsultants op. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte. Wil je het kantoor met eigen ogen bekijken? Plan dan een rondleiding in, gratis en geheel vrijblijvend. 


Reviews

Find out what other people said about this location

M

Werken in de binnenstad van Utrecht, wat wil je nog meer?

M

Wat een prachtig pand!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Kromme Nieuwegracht 3

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen