Rent office space Utrecht Papendorp, Van Deventerlaan 31-51

4 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Utrecht, Papendorp Noord 4 mins walk (0.3 km)
  • Railway station Utrecht Central Station 50 mins walk (4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Van Deventerlaan 31-51 in Utrecht Papendorp

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Utrecht Papendorp!

These companies preceded you

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Van Deventerlaan in Utrecht (Papendorp)

Op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Utrecht Papendorp? Neem dan een kijkje in het representatieve kantoorgebouw aan de Van Deventerlaan. Je huurt hier een kantoorruimte in een modern en stijlvol kantoorpand. Het is een comfortabele locatie om te werken met een uniek concept, je hoeft hier nergens achteraan! De faciliteiten en diensten zijn goed georganiseerd en de ligging is ook gunstig om te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding. 

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is er ruimte voor ieder soort organisatie. Je hebt hier de mogelijkheid om ingerichte kantoorunits te huren met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Deze kantoorunits zijn geschikt vanaf 2 werplekken, voor een maandelijks bedrag van €600,-. Ben je op zoek met je organisatie naar een grote kantoorruimte en wil je zelf de inrichting bepalen? Er zijn kantoorvloeren beschikbaar met een oppervlakte tussen de 200 m2 en 500 m2, gekoppeld aan een flexibele huurperiode. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Luxe pantry’s, hospitality en een restaurant

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Van Deventerlaan in Utrecht Papendorp, maak je naast je kantoorkamer ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw. Zo is er op elke verdieping een luxe pantry aanwezig waar jij jezelf en je collega’s dagelijks kunt voorzien van een heerlijk kopje koffie/thee. Daarnaast is er bij binnenkomst in het sociale hart een hospitality team aanwezig. Zij kunnen er voor zorgen dat jouw eventuele bezoek altijd netjes wordt ontvangen. In dit zelfde sociale hart is een life-cooking restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen, je bereikt zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk en snel jouw werkplek. Utrecht Papendorp ligt direct aan verschillende snelwegen zoals de A2 en A12 met een directe aansluiten naar de A27 en A28. Reis je liever met het openbaar vervoer? Verschillende buslijnen in de buurt hebben een rechtstreekse verbinding met Utrecht Centraal Station. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Van Deventerlaan in Utrecht Papendorp?

Zijn jullie enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Van Deventerlaan in Utrecht Papendorp? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar de geschikte kantoorruimte. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Utrecht. 


Reviews

Find out what other people said about this location

S

mega strak kantoorpand, hier kun je heerlijk werken en met alle services voorzien

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Van Deventerlaan 31-51

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen