Rent office space Utrecht Rijnsweerd, Euclideslaan 1

5 (2 reviews)
Facilities
 • Elevator
 • Airconditioning
 • Free WiFi
 • Phone area
 • Desk
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting space
 • Reception desk
 • Internet facilities
 • Pantry
 • Lunch facility
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Euclideslaan 1 in Utrecht Rijnsweerd

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 593 m2
  Rental price: €8,400 /mo. all-in
  Receive rental information
 • Office space

  Space description: 595 m2
  Rental price: €8,429 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Euclideslaan in Utrecht (Rijnsweerd)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte die perfect aansluit bij alle wensen en eisen van jouw onderneming? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Euclideslaan in Utrecht Rijnsweerd. Hier heb je de mogelijkheid om een kleine kantoorkamer te huren voor bijvoorbeeld een startend bedrijf. Of een grote kantoorruimte van minimaal 150 m2, ideaal wanneer je door wilt groeien met je bedrijf. Benieuwd wat hier de mogelijkheden zijn? Plan een rondleiding in en bekijk het zelf. 

Huurprijzen

Wanneer je een kantoorruimte huurt in het kantoorgebouw, ook wel Ying Yang, genoemd, heb je de mogelijkheid om een smartoffice te huren. Dit is een turnkey opgeleverde kantoorunit. Wanneer je deze kantoorkamers huurt hoef je nergens meer achter aan. Het meubilair is aanwezig, schoonmaak wordt voor je geregeld en je kunt de hele dag door onbeperkt koffie halen. Deze smartoffices zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en 6 tot 8 personen. Huur jij liever een grote kantoorruimte waar je doorgroeimogelijkheden hebt? Neem dan een kijkje op de 5e verdieping, hier is een kantoorruimte te huur voor een maandelijks bedrag van €2227,-. Is deze oppervlakte jullie nog te klein? Op de 1e verdieping is een kantorenvloer beschikbaar van maar liefst 615 m2, te huur voor €8456,- per maand. Benieuwd naar alle opties? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Parkeergelegenheid, receptie en koffiebar

Het huren van een kantoorruimte aan de Euclideslaan in Utrecht Rijnsweerd brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in het kantoorpand. Zo kun je wanneer je met de auto naar je werkplek rijdt, deze op eigen terrein parkeren, ideaal zo dicht bij. Daarnaast is er in de royale entree een receptie te vinden, zij kunnen je dagelijks ondersteunen met administratieve werkzaamheden. En komen er klanten langs of wil je gezellig met collega’s lunchen? Maak gebruik van de koffiebar. Een heerlijke plek waar je kunt genieten van de lekkerste lunches en koffie.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw YinYang is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Het kantoorpand is gevestigd op het kantorenpark Rijnsweerd, gevestigd in Utrecht Oost. Verschillende afslagen zoals de A27 en A28 liggen op korte rijafstand. Ook de A12 is via de Waterlinieweg makkelijk te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Door middel van de HOV-lijn reis je van en naar het Centraal Station Utrecht binnen slechts 15 minuten naar je werkplek. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Euclideslaan in Utrecht Rijnsweerd?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Euclideslaan in Utrecht Rijnsweerd? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Schroom je niet en vraag hulp bij onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Euclideslaan. 


Reviews

Find out what other people said about this location

R

De grote kantoorunits bieden veel mogelijkheden voor onze organisatie, ideaal.

M

Groot kantoor, veel parkeergelegenheden, een receptie en een koffiebar!

Ik ben erg tevreden!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Euclideslaan 1

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen