Super deal

Valkenswaard, Kerkhofstraat 21

 • Desk

 • Internet

 • Coffee/tea

 • Printer

 • Meeting space

 • Cabinet

 • KVK-registration

 • Postal address

 • Kitchen

 • Parking

Office rooms

from € 570 p.m.

Kleurrijke kantoorruimte te huur in het centrum van Valkenswaard

Modern, kleurrijk en bruisend: drie termen die dit kantoorgebouw aan de Kerkhofstraat in Valkenswaard kenmerken. Het moderne business center, op 20 kilometer van de Belgische grens gelegen, heeft een kleurrijk inrichting en het bruist er van de netwerkborrels en -lunches. Het kantoor ligt in het centrum van Valkenswaard, heeft een groene omgeving en er is voldoende ruimte om te parkeren.

Huren in Valkenswaard? Kantoorkamer vanaf 34 m2 beschikbaar

Wanneer u hier wilt huren, dan is het verstandig om niet te lang te wachten. Momenteel zijn er nog 3 kantoorruimten beschikbaar voor verhuur in dit kantoorgebouw te Valkenswaard. Kantoorkamers van 34 m2, 70 m2 en 70 m2 (deze ruimte kan ook gebruikt worden als atelier). Behoefte aan opslagruimte? Huur dan ook een bedrijfsruimte van 75 m2 of 105 m2.

Huurprijzen vanaf €625,- per maand in Valkenswaard

De beschikbare kantoorkamer van 34 m2 is te huur voor een maandelijks bedrag van €625,-. Liever een kantoorruimte van 70 m2 huren? Dan betaalt u €1.250,- per maand. Bedrijfsruimten zijn te huur vanaf €835,- per maand. Belangrijk om te weten: huurcontracten zijn per 2 maanden op te zeggen, echter wanneer u 1 of 2 jaar kantoorruimte huurt, krijgt u 20% á 30% korting op de huurprijs!

Maak gebruik van de services en voorzieningen in dit kantoor

Receptionisten zijn bereid om uw telefoon te beantwoorden en om uw post te verwerken, u heeft 24/7 toegang tot uw kantoorruimte en er is koffie, thee en water. U maakt gebruik van de kantine, de vergaderruimte en de spreekruimten. Naast de toegang tot de spreekruimten in dit kantoorpand in Valkenswaard, heeft u ook toegang tot de spreekruimten in de andere business centers van dit kantoorconcept (in Eindhoven, Helmond en Nuenen). Kortom, de services en voorzieningen zijn hoogwaardig.

Kom langs in dit kantoorpand in het centrum van Valkenswaard!

Via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met SKEPP plant u geheel vrijblijvend en gratis een rondleiding door dit kantoor aan de Kerkhofstraat in Valkenswaard. Zo ziet u met eigen ogen uw nieuwe kantoorruimte en de prachtige, groene omgeving van het kantoorpand. Succes in uw zoektocht naar kantoorruimte!

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Kerkhofstraat in Valkenswaard

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Kerkhofstraat in Valkenswaard.

 1. Select an office space
 2. Set up your office space
 3. Receive your rental offer without obligation

3D Viewer Kerkhofstraat

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!