Venlo, Kaldenkerkerweg 20

5913AE Venlo

4 (4)

Trendy kantoorruimte huren in Venlo!

Via SKEPP online kunt u kantoorruimte op flexibele basis huren. Dit moderne en fraaie kantoorverzamelgebouw is gelegen aan de Kaldenkerkerweg te Venlo. Via SKEPP huurt u hier kantoorunits vanaf 11 m2 of een kantoor op maat (>100 m2). Een kantoorkamer van 18 m2 huurt u al vanaf €288,- per maand! De huurtermijn is hierin flexibel en tegen een scherpe huurprijs. Binnen dit kantoorgebouw wordt een erg hoog servicelevel gehanteerd. De beschikbare services zijn hieronder opgesomd. ! Daarnaast is het ook mogelijk om langere tijd kantoorruimte te huren.

Het kantoorpand is op een ideale locatie gelegen, namelijk op steenworp afstand van NS-station Venlo. Hierdoor is de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Daarnaast zijn er vele faciliteiten in de directe omgeving gelegen. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoor op maat in Venlo? Plan dan uw eigen rondleiding via de website van SKEPP!

Moderne en fraaie kantoorruimte te huur in Venlo Kaldenkerkerweg 20 Venlo Toplocation!

4 reviews Kaldenkerkerweg

Vriendelijk personeel, goed ontvangst en lekkere koffie!

Prima kantoorgebouw!

Trendy kantoorpand, zeer leuke inrichting en vriendelij k personeel.

Jammer dat er geen werkplekken verhuurd worden in dit pand..

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!