Rent office space Venlo, Prinsessesingel 20-26

Rent at this location?

This is currently available at Prinsessesingel 20-26 in Venlo

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Venlo!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Prinsessesingel in Venlo

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Venlo, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het gunstig gelegen kantoorgebouw aan de Prinsessesingel. Het kantoorpand is gebouwd in 2009 en heeft een totale gebouwoppervlakte van 1695 m2. Je huurt hier een kantoorruimte in het centrum van Venlo, alles is op korte loopafstand bereikbaar. Denk aan het openbaar vervoer, de winkels en gezellige terrassen. 

Huurprijzen

In het kantoorpand is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 403 m2. Dit zijn mooie grote kantoorruimten die je volledig naar eigen wens kunt inrichten. Het kantoorgebouw bestaat uit 4 bouwlagen, op de 1e en 2e etage zijn de kantoorruimten van 403 m2 beschikbaar. De kantoorunits worden opgeleverd met kabelgoten ten behoeven van elektra, data en telefoon. Daarnaast zijn er meerdere scheidingswanden aanwezig, handig wanneer je met meerde teams werkt binnen je organisatie. Voor de kantoorruimte van 403 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €5000,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Prinsessesingel in Venlo, huur je in een representatief en goed afgewerkt kantoorpand. Alles is tot in de details goed afgewerkt. Dat zie je ook terug in de voorzieningen en services in en rondom het kantoorgebouw, dit is namelijk goed gefaciliteerd. Zo zijn er meerdere pantry’s aanwezig, ideaal voor het zetten van een lekkere kop koffie/thee en het maken van een verse lunch. Werk jij graag in de avonduren of in het weekend nog even door? Dan heb je daar in dit kantoorgebouw de mogelijkheid voor, je hebt namelijk 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is in het centrum van Venlo gevestigd, deze locatie is dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is op een korte loopafstand bereikbaar van slechts enkele minuten. Reis je met de auto naar je werkplek? Verschillende autosnelwegen zoals de A73 en A67 zijn binnen een korte reistijd van 5 minuten bereikbaar.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Prinsessesingel in Venlo?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Prinsessesingel in Venlo? Plan dan snel een rondleiding in op het kantoorgebouw met eigen ogen te kunnen bekijken. Dit kan op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je nog wat vragen? Stel ze dan onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar jouw nieuwe kantoorruimte in Venlo.


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Prinsessesingel 20-26

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen