Woerden, Lindenhof 7

Kantoorruimte huren aan de rand van een Bedrijventerrein in Woerden?

Aan de Lindenhof in Woerden wordt kantoorruimte aangeboden door SKEPP. De verhuurder biedt kantoorkamers (ook wel kantoorunits genoemd) en kantoorruimte op maat te huur aan. Momenteel is hier een kantoorruimte op maat te huur van 130 m2 voor maar €995,- per maand! Dit komt neer op slechts €90,- per m2 per jaar. De beschikbaarheid van kantoorkamers is wisselend dus neem hierover contact op met SKEPP. De totale vloeroppervlakte van het pand is circa 1.775 m2 en dat is verdeeld over vier verdiepingen.

In overleg is er een flexibele huurperiode mogelijk. Wanneer u tenminste 1 jaar huurt profiteert u van een betere huurprijs! Dit te huren kantoorpand in Woerden heeft de beschikking over goede voorzieningen en de bereikbaarheid van het pand is uitstekend.

Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer of kantoor op maat in Woerden, zoek dan niet verder en plan nu direct uw eigen rondleiding. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met SKEPP en maak gebruik van onze marktkennis!

Huur representatieve kantoorruimte van 130m2 in Woerden Lindenhof 7 Woerden Toplocation!

2 reviews Lindenhof

Groot kantoorpand, balen dat er geen losse werkplekken te huur zijn.

Vind het niet echt een top kantoorlocatie maar verder zien alle ruimtes er wel netjes en verzorgd uit.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!