Kantoor te huur Kortrijk, Brugsesteenweg 253

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Brugsesteenweg 253 in Kortrijk

Beschikbare kantoorvloeren
  • Unit #17381

    Ruimte: 347 m2
    Huurprijs: 3.206 € 2.725 € p.m.
    Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Brugsesteenweg in Kortrijk

Een kantoor met een goede ligging en dicht bij een shopping center huur je aan de Brugsesteenweg in Kortrijk. Het kantoorpand ligt op een bedrijventerrein en vormt samen met 2 andere gebouwen een erg gewilde werkplek. In dit kantoorgebouw heb je de mogelijkheid om een hele verdieping te huren of je kunt afzonderlijke ruimtes huren en deze inrichten met kantoorunits. Het inrichten van de kantoorruimte is geheel naar eigen smaak te doen. Lees nu snel verder en kom meer te weten over het huren van een kantoor in Kortrijk.

Huurprijzen

In dit kantoorpand kun je voor €1.062,5,- per maand al een kantoorruimte huren van 150 m2. Een grotere ruimte huur je voor €1770,83,- per maand voor 250 m2. Als dit niet groot genoeg is kun je ook voor €2.125,- per maand beschikken over een ruimte van 300 m2. Je hebt de vrije hand om deze ruimtes in te richten en kunt dan denken aan een coworking ruimte met flexplekken voor je medewerkers. Het is bij dit business center ook mogelijk om de volledige ruimte van 620 m2 te huren. Neem zeker contact op met onze kantoorexperts voor meer informatie.

Parkeerplaats, dubbel glas en shopping center

Het bedrijvencentrum aan de Brugsesteenweg in Kortrijk heeft bovengrondse parkeerplaatsen waardoor je zeker bent van je plekje als je naar je gehuurde kantoor rijdt. Het dubbel glas in de kantoorunits zorgt voor een goede isolatie en draagt bij aan lage verwarmingskosten. Tijdens de middagpauze kun je gaan shoppen in het nabijgelegen Ring Shopping center. Dat is in ieder geval een goed excuus om je kantoorkamer te verlaten. In de nabijheid van dit bedrijvencentrum liggen ook nog diverse andere winkels zoals een Colruyt en de Gamma.

Locatie en bereikbaarheid

Met de wagen is dit kantoorpand goed te bereiken. Het business center ligt op het kruispunt Ringlaan-Brugsesteenweg en is dichtbij het centrum van Kortrijk en de E17 snelweg. Als je hier een kantoor huurt kun je ook een parkeerplaats huren om je auto te parkeren. Het openbaar vervoer is hier ook in orde. De bushalte ligt pal naast het kantoor en de bus rijdt meerdere malen per uur.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Brugsesteenweg in Kortrijk?

Wil jij nu ook niet een kantoor huren aan de Brugsesteenweg in Kortrijk? Stel gerust al je vragen aan de kantoorexperts van SKEPP. Onze kantoorexperts geven je graag en bovendien geheel gratis en vrijblijvend advies over dit kantoor. Plan zelf online een rondleiding in en bezoek het kantoor. Zien wij je binnenkort een kantoor huren aan de Brugsesteenweg in Kortrijk?


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Brugsesteenweg 253

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen