Super deal

Amersfoort Calveen, Maanlander 47

3824MN Amersfoort Calveen

5 (5)
  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Moderne werkplek of kantoorruimte te huur aan de snelweg A1 in Amersfoort

Een moderne kantoorruimte binnen een hip kantoorconcept, dat vindt u aan de Maanlander in Amersfoort. Met een ligging direct aan de snelweg A1, is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Tel hier de luxe services zoals receptiediensten en vergaderruimte bij op en u zult concluderen dat u hier huurt op een toplocatie!

Het is uw keuze: een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat

Dit kantoorpand in Amersfoort is onlangs volledig gemoderniseerd en aangepast aan de actuele eisen van een hedendaagse kantoor. In dit eigentijdse kantoor huurt u een werkplek, kantoorkamer (15 - 100 m2) of kantoorruimte op maat (>100 m2). Kies de perfecte kantoorruimte, die aansluit bij uw wensen!

Aantrekkelijke huurprijs binnen dit kantoorgebouw in Amersfoort

Voor ieder bedrijf in welke branche dan ook is er een geschikte kantoorruimte beschikbaar in dit kantoor. Interesse in een kantoorruimte op maat? Hiervoor betaalt u €140,- per m2 per jaar. Dit is inclusief het algehele servicepakket, dat dit kantoorconcept aanbiedt. Een kantoorruimte van 160 m2 huurt u hier al vanaf €2.500,- per maand. Een aantrekkelijke huurprijs, gezien de ligging en services van dit kantoorpand.

Receptie, koffiecorner en sociaal hart aanwezig in Amersfoort

De receptionisten binnen dit kantoorpand zijn bereid om u te ondersteunen met secretariële diensten, zodat u zich op uw core business kunt richten. Drink bijvoorbeeld een lekkere kop koffie in de koffiecorner of lunch in het sociale hart, terwijl de receptionisten uw telefoon beantwoorden. Ideaal toch?

Een Van der Valk Hotel en andere gerenommeerde bedrijven nabij

In de directe omgeving van dit kantoorgebouw liggen meerdere gerenommeerde bedrijven. Bovendien is er een Van der Valk Hotel gelegen om de hoek en zit er een McDonalds vlakbij uw nieuwe kantoorruimte. Een prettige omgeving!

Plan een rondleiding in door dit kantoorgebouw aan de A1!

Een goed bereikbare locatie, ongetwijfeld ook een belangrijk aspect in uw zoektocht naar kantoorruimte. Dit kantoor ligt direct aan de snelweg A1 en is bovendien per openbaar vervoer goed te bereiken. Benieuwd naar dit kantoorpand in Amersfoort? Plan gratis (!) een rondleiding in bij SKEPP of neem contact op met één van onze vastgoedconsultants!

Kantoorruimte huren in hip kantoorconcept in Amersfoort Maanlander 47 Amersfoort Calveen Toplocation!

5 reviews Maanlander

Onlangs een bezoek gebracht aan dit kantoor, men was nog volop bezig het pand te verbouwen. Ondanks dat het nog niet af is, zien de eerste resultaten er veel belovend uit.

Wij hebben per mei een nieuw kantoor nodig en we gaan zeker voor dit smaakvolle kantoor!

Gisteren heb ik samen met mijn collega een bezoekje gebracht aan dit kantoor.

Er hangt een hele huiselijke sfeer. Het is fijn om samen met de collega's elke middag te kunnen lunchen.

Elke dag kijk ik uit naar de heerlijke verse lunch

Altijd een lekkere lunch, heerlijk!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!