RENTED OUT
Super deal

Amersfoort Centrum, Stadsring 248-250

  • Internet

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amersfoort Centrum!

Kantoorruimte huren in monumentale stadsvilla in het centrum van Amersfoort

Een stijlvolle kantoorvilla aan de Stadsring in het centrum Amersfoort, waar u een volledig gerenoveerde kantoorruimte huurt. Dit kantoor is geschikt voor ondernemers met vrije beroepen of zzp'ers. In dit statige kantoor huurt u op een rustige plek, waar vele huurders u al voor gingen.

Praktijkruimte en/of kantoorruimte beschikbaar in dit kantoor

In dit kantoorgebouw in Amersfoort huurt u een praktijk- en/of kantoorruimte vanaf 32 m2. De praktijkruimten zijn ook voorzien van een wachtruimte. Let op: er zijn nog slechts enkele praktijk- en kantoorruimten beschikbaar voor verhuur.

Een kantoorruimte te huur vanaf €575,- per maand in Amersfoort

Een kantoorruimte van 32 m2 huurt u voor €575,- per maand, terwijl u een praktijkruimte van 35 m2 huurt voor een maandelijks bedrag van €675,- per maand in Amersfoort. U huurt hier in principe minimaal 1 jaar een kantoorruimte. Wilt u flexibel huren? Dit is in overleg eventueel bespreekbaar.

Ideale kantoorruimte voor vrije beroepen, zoals therapeuten

Deze locatie in een rustige omgeving is uitermate geschikt voor mensen met een vrij beroep. Momenteel huren vele ondernemers met vrije beroepen in dit kantoor. Voorbeelden hiervan zijn: advocaten, adviseurs, notarissen, artsen, psychologen, designers, IT-specialisten en therapeuten. Hoort u in dit rijtje thuis?

Faciliteiten zoals een ingerichte keuken en parkeerruimte aanwezig

Een greep uit de voorzieningen waar u gebruik van maakt, wanneer u besluit hier te huren: WiFi, een ingerichte keuken en het parkeerterrein bij het kantoorgebouw. Ook niet onbelangrijk is de toegankelijkheid van het kantoor. Met een ligging vlakbij de A28, hoeft u over de bereikbaarheid niet te klagen. Ook per lijnbus en/of trein reizen is goed mogelijk.

Plan bij SKEPP een gratis rondleiding in, via het menu rechts op de pagina

Bent u er al uit? Of twijfelt u nog tussen het kantorenaanbod in Amersfoort? Hoe dan ook, het is verstandig om een kijkje te nemen in dit kantoor aan de Stadsring. Bij SKEPP plant u geheel vrijblijvend een rondleiding in. Dit doet u via het menu, dat u rechts op deze pagina ziet. Succes!

Praktijk- en kantoorruimte beschikbaar in Amersfoort Stadsring 248-250 Amersfoort Centrum Toplocation!

3 reviews Stadsring

Dit is een geweldig, niet-standaard kantoor!

Een klassieke, warme uitstraling maakt de werkdag speciaal. Ook de reacties van klanten die mij bezoeken zijn positief. Een kantoor met sfeer en uitstraling!

Prachtig monumentaal kantoorpand in Amersfoort!

De ruimten zijn dan ook altijd snel verhuurd in dit kantoorpand..

Beautfiul place!!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!