Super deal

Amersfoort Centraal Station, Smallepad 32

Kantoorruimte huren aan het Smallepad (Zonnehof)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte of werkplek in Amersfoort? In de buurt Smallepad staat dit eigentijdse kantoorpand. Hier zijn nog diverse kantoorruimten en werkplekken voor de verhuur beschikbaar. Het kantoorgebouw is voorzien van energielabel A en voldoet daarmee aan de laatste voorschriften. Het pand bevindt zich op een toplocatie in Amersfoort. Het Mercure Hotel ligt 200 meter verderop, ideaal als je buitenlandse zakenpartners op bezoek krijgt.

Huurprijzen, kantoor Smallepad, Amersfoort

In dit kantoorpand zijn diverse kantoorruimten te huur. Je huurt het meest voordelig als je besluit een kantoorkamer te huren voor minimaal 1 jaar. De huurprijs van een kantoorkamer bedraagt €255,- per werkplek per maand. Huur jij met je onderneming dus een kantoorkamer voor 4 personen? Dan betaal je maandelijks een bedrag van €1020,-. Een leuke prijs voor deze centrale locatie in Amersfoort.

Smallepad: receptionele ondersteuning

Voor al je vragen kun je in dit kantoorpand terecht bij de receptionisten. De focus ligt op klantvriendelijkheid en gastvrijheid. Diverse werkzaamheden worden jou als huurder uit handen genomen. De post wordt in dit kantoorpand voor jou verwerkt en indien gewenst zal de telefoon beantwoord worden. Ook zullen ze jouw gasten altijd vriendelijk in ontvangst nemen. De mogelijkheden zijn oneindig!

Locatie en bereikbaarheid, Smallepad, Amersfoort

Het kantoorpand aan het Smallepad in Amersfoort is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amersfoort Centraal, dit station ligt op een afstand van 700 meter. Daarnaast is bushalte Amersfoort Stadhuis slechts 200 meter verwijderd van jouw kantoorruimte. Reis je met de auto? Vanaf de A28 ben je in een kleine 10 minuten op kantoor. Verder bevindt het pand zich in een erg gezellige buurt. Voor een drankje kun je terecht bij Zoey Eetcafé en de dagelijkse boodschappen haal je gemakkelijk bij de Albert Heijn, deze ligt 200 meter verderop.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Smallepad?

Wil jij graag een werkplek of kantoorruimte huren in dit prachtige kantoor aan het Smallepad in Amersfoort? Wees er snel bij! Dit is een erg populair kantoorpand in het centrum van Amersfoort. Plan vandaag nog een rondleiding in, geheel gratis.

Kantoorruimte huren aan het Smallepad in Amersfoort Smallepad 32 Amersfoort Centraal Station Toplocation!

2 reviews Smallepad

Dit kantoorpand aan het Smallepad is hip en modern, dat zie je terug in het interieur door het gehele pand.

Helemaal mijn smaak! Iedere dag wanneer ik de straat oversteek vanaf het treinstation naar mijn werkplek geniet ik eerst van een heerlijke bakje koffie in de koffiecorner, heerlijk!

Een gezellig kantoorpand met een hoog servicelevel!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!