Rent office space Amstelveen, Professor JH Bavincklaan 7-9

Facilities
 • Phone service
 • Airconditioning
 • Free WiFi
 • Elevator
 • Mail processing
 • Parking facility
 • Desk
 • Postal address
 • Printer
 • Meeting space
 • Reception desk
 • Internet facilities
 • Pantry
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Professor JH Bavincklaan 7-9 in Amstelveen

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 2 Persons
  Rental price: €600 /mo. all-in
  Receive rental information
 • Office room

  Space description: 4 Persons
  Rental price: €1,160 /mo. all-in
  Receive rental information
 • Office room

  Space description: 5 Persons
  Rental price: €1,400 /mo. all-in
  Receive rental information
 • Office room

  Space description: 6 Persons
  Rental price: €1,750 /mo. all-in
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Professor JH Bavicklaan in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Hoofddorp? Neem dan een kijkje aan de Professor JH Bavicklaan. Hier opent per 1 januari 2019 een luxe business center waar 4 verdiepingen volledig zijn ingericht met een full-service pakket. De services in en rondom het kantoorgebouw zijn uitstekend gefaciliteerd en ook de locatie van het kantoorpand is erg gunstig. Benieuwd naar wat hier beschikbaar is? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 4 verdiepingen ingericht met full service kantoren. De kantoren zijn te huur vanaf 7 m2 voor een maandelijks bedrag van €329,-. Het zijn comfortabele kantoorruimten voorzien van een goed bureau en bureaustoel. Bestaat jouw organisatie bijvoorbeeld uit 4 personen? Dan kun je op deze locatie huren voor een maandelijks bedrag van €1316,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. 

Een receptie, beveiliging en schoonmaakservice

Bij binnenkomst in het kantoorgebouw aan de Professor JH Bavicklaan tref je dagelijks een bemande receptie aan. De receptionisten kunnen jouw organisatie ondersteunen in verschillende administratieve werkzaamheden en ontvangen jouw klanten wanneer nodig. Daarnaast kun je aan het einde van de werkdag jouw werkplek met een gerust hart verlaten, in- en rondom het kantoorgebouw is het kantoorpand namelijk goed beveiligd. En houd je niet van schoonmaken? Geen probleem! Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van de schoonmaakservices. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd op een gunstige locatie, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw kantoorunit. De dichtstbijzijnde rijkswegen, zoals de A10, A9 en A2, liggen op een korte rijafstand van slechts een paar minuten. Reis jij of één van je collega’s liever met het openbaar vervoer? De bushalte, ‘Amstelveen Uilenstede’ is te bereiken met een korte loopafstand van maar 5 minuten. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Professor JH Bavicklaan in Amstelveen?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Professor JH Bavaciklaan in Amstelveen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Professor JH Bavicklaan. 


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Professor JH Bavincklaan 7-9

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen