Rent office space Amsterdam Zuidas, Jachthavenweg 109-A

5 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Amsterdam, Amstelveenseweg 4 mins walk (0.3 km)
 • Subway station Amsterdam, Amstelveenseweg 4 mins walk (0.3 km)
 • Railway station Amsterdam Zuid 22 mins walk (1.7 km)
 • Park 1 min walk (0.1 km)
 • Gym 9 mins walk (0.8 km)
Rent at this location?

This is currently available at Jachthavenweg 109-A in Amsterdam Zuidas

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: 5 days a week available
  Rental price: €149 /mo.
  Request rental information, without any obligations
Available office rooms
 • Office room

  Space description: 28 m2
  Rental price: €2,560 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office room

  Space description: 10 Persons
  Rental price: €6,400 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Jachthavenweg in Amsterdam (Zuidas)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Jachtahvenweg in Amsterdam Zuidas? Stop dan met zoeken, wij hebben hier het perfecte kantoorgebouw voor jou! Het moderne kantoorpand is gebouwd in 2003 en heeft een perfecte ligging om te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het kantoorpand is daarnaast ook nog voorzien van vele services en faciliteiten.

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om kantoorruimten, kantoorkamers en werkplekken te huren. Mocht je geïnteresseerd zijn in een kantoorunit, neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder en kunnen overleggen met de verhuurder over de exacte beschikbare metrages met bijbehorende prijzen. Een werkplek huren? Voor 2 dagen per week betaal je een maandelijks bedrag van €149,-. Een vaste fulltime werkplek huren? Dit kan voor slechts €399,- per maand.

Een restaurant, parkeergelegenheid en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan de Jachthavenweg in Amsterdam Zuidas, maak je gebruik van vele services en faciliteiten. Deze zijn door het hele gebouw te vinden, denk bijvoorbeeld aan een kapper en je hebt zelfs de mogelijkheid om hier een wasje te draaien. Daarnaast is er ook een groot bedrijfsrestaurant, een heerlijke plek waar je met jouw collega’s dagelijks kunt genieten van een verse lunch. En reis je met de auto naar je werkplek? dan kun je gemakkelijk en snel aan parkeren op eigen terrein. Komen er klanten langs of wil je een serieus gesprek voeren met een van je collega’s? De vergaderruimten in het kantoorpand bieden hier de oplossing voor. Via een makkelijk online reserveringssysteem huur jij een vergaderruimte.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een uitstekende ligging, het is namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. De op- en afritten van de A10, A9 en A4 liggen allemaal op minder dan 10 minuten rijafstand. Reis je liever met de bus? De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een loopafstand van slechts 4 minuten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jachthavenweg in Amsterdam Zuidas?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Jachthavenweg in Amsterdam Zuidas? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoorgebouw met eigen ogen bekijken en beleven. Wat dat kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Jachthavenweg. 


Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

M

Een mooi zakelijk businesscenter waar werken en ontspanning dicht bij elkaar komen!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Jachthavenweg 109-A

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Geen verplichtingen