Rent office space Amsterdam Center, Oudeschans 21

5 (5 reviews)
Rent at this location?

This is currently available at Oudeschans 21 in Amsterdam Center

Available office rooms
  • Office room

    Space description: 60 m2
    Rental price: €2,000 /mo.
    Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Oudeschans in Amsterdam (Centrum)

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte en wil je het liefst huren in het centrum van Amsterdam? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in het representatieve kantoorpand aan de Oudeschans. Op deze locatie zijn nog meerdere kantoorruimten en werkplekken beschikbaar. Je huurt hier een kantoorruimte op een fantastische locatie waar alles makkelijk op korte loopafstand bereikbaar is en ook het service lever is van hoog niveau. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur, waaronder een kantoorkamer van 30 m2. Voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €1200,-, deze prijs is inclusief servicekosten. Op zoek naar een grotere kantoorruimte? Er is ook een kantoorunit beschikbaar van 54 m2, te huur voor €2000,- in de maand. De kantoorruimte is direct grenzend aan een gedeelde keuken en de prijs is ook hier inclusief servicekosten. Wil je een kantoorruimte huren aan de gracht? Dat kan! De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 57 m2, en is te huur voor een maandelijks bedrag van €2400,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een pantry, vergaderzaal en snelle internetverbinding

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Oudeschans in Amsterdam Centrum, maak je niet alleen gebruik van je werkplek maar ook van alle bijkomende services en faciliteiten. Zo is er een gedeelde pantry in het kantoorpand aanwezig, hier kun je dagelijks jezelf en collega’s voorzien van een lekker bakje koffie/thee. Komen er klanten langs of wil je met een collega een privégesprek voeren? Maak gebruik van de aanwezige vergaderzaal. Houd je van snel en efficiënt werken? Ook dan zit je hier aan het juiste adres. Door de snelle internetverbinding kun jij dagelijks op een comfortabele manier bezig met je core business. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een ideale locatie gelegen, namelijk in hartje centrum Amsterdam. Vanaf deze locatie is alles makkelijk met een korte loopafstand bereikbaar, denk hierbij aan de leuke winkels, gezellige terrasjes en goede restaurants. Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je een paar minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelweg en ook in de nabije omgeving zijn er verschillende tram- en bushaltes te vinden.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Oudeschans in Amsterdam Centrum?

Ben jij enthousiast geraakt om een kantoorruimte te huren aan de Oudeschans in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip die jou uitkomt! Heb je hier hulp bij nodig of zijn er vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag! SKEPP helpt je gratis aan een kantoorruimte aan de Oudeschans.


Reviews

Find out what other people said about this location

S

Hele fijne plek met leuke mix van verschillende disciplines, zoals schoenen-en tassendesigner, grafischvormgever, website designer, kunstenaar, pr bureau, journalist en (interieur) architect.

Hele fijne plek met leuke mix van verschillende disciplines, zoals schoenen-en tassendesigner, grafischvormgever, website designer, kunstenaar, pr bureau, journalist en (interieur) architect.

R

echt een leuke locatie om te huisvesten.

Elke dag weer met plezier naar het werk

S

Superfijne plek om te werken!

De locatie is perfect, mooi pand met veel licht en heel verschillende mensen om je heen. Ruimte genoeg om hard te werken of een praatje te maken.

E

Superfijne creatieve werkplek in hartje Amsterdam.

Superfijne creatieve werkplek in hartje Amsterdam. Ligt centraal tussen Waterlooplein en Nieuwmarkt in, is goed bereikbaar. Ruime werkplekken, mooie expositie/vergaderruimte, informele sfeer.

F

Gezellig in de middag met z'n allen lunchen of af en toe een borreltje doen, snel internet, fijne keuken, ruime werkplekken en twee hele lieve katten die af en toe om de hoek komen kijken.

Vooral het gemak waarmee je iedereen leert kennen en de persoonlijke sfeer heeft mij doen besluiten om hier een werkplek te nemen.Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Oudeschans 21

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen