Amsterdam Centrum, Kleine-Gartmanplantsoen 21

Kantoorruimte te huur in kantoorpand met prachtig uitzicht te Amsterdam

Het kantoorgebouw is gebouwd in 1958 en doet New Yorks aan. Er is veel licht binnen het pand en vanuit het kantoor heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving van het Leidseplein. Een prettige plek om een kantoorruimte te huren!

Kantoorkamer huren?

Huur een kantoorkamer vanaf 11 m2 in dit kantoor te Amsterdam. Er zijn momenteel een aantal kantoorkamers van verschillende grootte beschikbaar! U huurt hier tevens kantoorruimte op maat vanaf 140 m2. Flexibel huren kan, maar huren voor de lange termijn is financieel aantrekkelijker.

Gunstige huurprijzen

U huurt al een kantoorkamer vanaf €450,- per maand. Liever een groter metrage? Een kantoorruimte op maat van 140 m2 huurt u voor slechts €2.950 per maand.

Services en voorzieningen

Maak gebruik van services als WiFi en schoonmaak, als u hier besluit te huren. Er zijn ook hoogwaardige voorzieningen aanwezig, zoals een pantry en vergaderruimte. Daarnaast is er een koffiecorner te vinden in het kantoorgebouw. Er is elk kwartaal een borrel met alle huurders.

Rondleiding?

Dus bent u op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam, nabij het Leidseplein? Stop uw zoektocht! Neem een kijkje in dit kantoorgebouw en zie met eigen ogen uw nieuwe werkomgeving. U plant geheel vrijblijvend een rondleiding in via SKEPP.

Create your own URBAN or CITY with the officeplanner at Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum

URBAN and CITY are two prefab furnishing concepts that are 100% flexible, product technically as well as financially. Where URBAN is the rebel variant, CITY fits in with professionals that look for comfort. Create your own URBAN- or CITY-location at Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum.

  1. Select an office space
  2. Set up your office space
  3. Receive your rental offer without obligation
Kantoorkamer te huur in 'New Yorks' pand te Amsterdam Kleine-Gartmanplantsoen 21 Amsterdam Centrum Toplocation!

3D Viewer Kleine-Gartmanplantsoen

3 reviews Kleine-Gartmanplantsoen

prettige lichte kantoorruimte, heerst een fijne werksfeer

Handig die plattegrond erbij.

Mooie grote ruimte zo te zien met grote vergaderruimte centraal in het gebouw. Ziet er leuk uit!

goede locatie, daar ben ik echt blij mee.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!