Rent office space Amsterdam Nieuw-West, Overschiestraat 59

Facilities
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Amsterdam, Maassluisstraat 1 min walk (49 m)
 • Subway station Amsterdam, Delflandlaan 8 mins walk (0.6 km)
 • Railway station Amsterdam Lelylaan Station 19 mins walk (1.6 km)
 • Subway station Amsterdam, Henk Sneevlietweg 4 mins walk (0.4 km)
 • Gym 3 mins walk (0.2 km)
Rent at this location?

This is currently available at Overschiestraat 59 in Amsterdam Nieuw-West

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 500 m2
  Rental price: €7,237 €6,875 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office space

  Space description: 1000 m2
  Rental price: €14,474 €13,750 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Overschiestraat in Amsterdam (Nieuw-West)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit fantastisch afgewerkte kantoorgebouw. Je huurt hier een kantoorruimte op een goed bereikbare locatie, namelijk naast de A10. Benieuwd of er een kantoorkamer beschikbaar is die aansluit bij jouw organisatie? Neem dan snel een kijkje in het kantoorpand en ontdek het zelf. 

Huurprijzen

Op dit moment doet zich een unieke kans voor, er is namelijk 1000 m2 beschikbaar. Een mooie kans op deze top locatie in Amsterdam Nieuw-West. De beschikbare vierkante meters bevinden zich op de 2e etage. Is deze oppervlakte te groot maar wil je wel graag een kantoorruimte huren op deze locatie? Deelverhuur is mogelijk vanaf 500 m2. De huurprijs is €165,- per m2 per jaar, een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West maak je niet alleen gebruik van je kantoorruimte, maar ook alle aanwezige services en faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Onder het kantoorpand is een grote parkeergarage gerealiseerd en tegenover het pand bevindt zich ook nog een groot parkeerterrein. Bepaal je graag je eigen werktijden gedurende de werkweek? Dat is ook hier mogelijk! Door de 24/7 toegankelijkheid kun je in de avonduren de laatste werkzaamheden afronden en zelfs in het weken terug komen. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gelegen, het is namelijk ideaal bereikbaar met de auto. Je huurt hier namelijk een kantoorunit naast de A10, binnen 1 minuut rijden bereik jij al makkelijk de omliggende steden. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De dichtstbijzijnde bushalte is ook maar slechts 1 minuut verwijderd, ideaal dus. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het kantoorgebouw aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een moment dat jou schikt. Wil je graag eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte aan de Overschiestraat in Amsterdam. 


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Overschiestraat 59

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen