RENTED OUT

Amsterdam Centrum, Rapenburgerstraat 173

  • Desk

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Centrum!

Kantoorruimte te huur in gerenoveerd business center in het centrum van Amsterdam

Een kleinschalig business center in een monumentaal kantoorpand in Amsterdam, hier huurt u een volledig gestoffeerde kantoorruimte. In 2014 is het kantoorgebouw volledig gerenoveerd, waardoor het interieur modern is in dit kantoor. Een sfeervolle plek om uw onderneming te vestigen!

Een kantoorkamer vanaf 76 m2 of een kantoorruimte op maat huren

Wanneer u zoekt naar een kantoorkamer (76 - 100 m2) of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2, bent u hier aan het juiste adres. In principe huurt u hier een kantoorruimte voor tenminste 1 jaar. Mocht u een flexibele huurtermijn prefereren, dan is dit eventueel bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met SKEPP!

Vergaderruimte met presentatiemogelijkheden aanwezig in dit kantoor

Als u besluit om hier kantoorruimte te huren, maakt u ook gebruik van de aanwezige vergaderruimte. Dit is een inspirerende plek, waar ook mogelijkheden zijn om te presenteren. De ruimte is voorzien van een Apple TV, een flatscreen, een white board en internet. Bovendien is er een sfeervol ingerichte ruimte voor borrels of evenementen, waar een beamer aanwezig is.

Services: WiFi, schoonmaakdienst en 24 uur per dag toegang

Uiteraard maakt u binnen dit kantoor ook gebruik van services. Denk hierbij aan WiFi (glasvezel) en een schoonmaakdienst. Bovendien heeft u 24 uur per dag toegang tot uw kantoorruimte. Dus u kunt ook 's avonds laat of zelfs 's nachts werken, als u dat prettig vindt.

Huren in het centrum van Amsterdam? Dit is een uitgelezen mogelijkheid!

Een eigen kantoorruimte in onze hoofdstad, wie wil dat nou niet? Dit business center biedt u de kans om hier uw onderneming te vestigen. Plan direct een rondleiding in door dit sfeervolle kantoor. Dit doet u bij SKEPP, via het menu rechts op deze pagina. De rondleiding is geheel kosteloos!

Gestoffeerde kantoorruimte huren in centrum Amsterdam Rapenburgerstraat 173 Amsterdam Centrum Toplocation!

1 reviews Rapenburgerstraat

de kantoorruimtes zijn hier creatief ingericht, erg leuk om te zien!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!