RENTED OUT

Amsterdam Centrum, 's-Gravenhekje 1A

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Centrum!

Werken in één van de mooiste gebouwen van Amsterdam? Dit is uw kans!

Op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam, vlakbij het centrum en Amsterdam Centraal? Dan bent u hier aan het juiste adres! De oude grote steunbalken en de stenen muren zorgen voor een stijlvolle, authentieke uitstraling aan de binnenkant van dit kantoorpand!

Huur een werkplek in een sfeervolle open werkruimte

U huurt hier een werkplek of kantoorunit in een open werkruimte, met flexibele inrichting. Overdag dient de werkruimte als kantoorruimte, maar het wordt ook wekelijks als expositiezaal of danszaal gebruikt. De sfeer binnen dit kantoorpand is enorm prettig en de omgeving is zeer inspirerend. U zit hier tussen creatieve en vooruitstrevende jonge ondernemingen! Een ideale locatie in Amsterdam om uw onderneming te vestigen!

Een werkplek huren kan al vanaf €250,- per maand

Een werkplek huren? U betaalt maar €250,- per maand! En dat voor een plek op loopafstand van het centrum van Amsterdam, met alle voorzieningen op loopafstand. U huurt hier dus erg voordelig kantoorruimte.

Snel internet en gemeubileerde kantoorruimten zijn aanwezig

Over de services en voorzieningen hoeft u niet te klagen, als u hier kantoorruimte huurt. U maakt hier gebruik van snel glasvezelinternet en er zijn lunchmogelijkheden. Bovendien is er vergaderruimte en kunt u gemeubileerd huren. De bereikbaarheid is uitstekend, met snelwegen en OV-punten vlakbij. In de omgeving van het kantoorpand in Amsterdam kunt u betaald parkeren.

Kom kijken bij dit kantoor aan het 's-Gravenhekje in Amsterdam

Plan 24/7 een rondleiding in bij SKEPP! Dit doet u gratis (!) via het menu rechts op deze pagina. Bekijk met eigen ogen uw nieuwe kantoorruimte in Amsterdam!

Werkplekken huren op loopafstand van Amsterdam Centraal 's-Gravenhekje 1A Amsterdam Centrum Toplocation!

1 reviews 's-Gravenhekje

Fijne en rustige plek om te werken, op een mooie locatie.Daarnaast ook interessant om te werken in een kantoor samen met andere jonge en innovatieve bedrijven.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!