Super deal

Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 495

Kantoorruimte te huur vanaf €1150,- per maand aan de Herengracht, een populaire kantoorlocatie, in Amsterdam

Een kantoorkamer of kantoorruimte op maat huren op een unieke locatie met diverse hoogwaardige voorzieningen? Dan is dit de ideale locatie voor uw bedrijf. Dit kantoorgebouw aan de Herengracht in Amsterdam, met uitzicht op de tuin of het binnenhof, is een prachtige plaats om de werkzaamheden uit te voeren.

Wilt u huren op deze locatie? Kantoorkamer of kantoorruimte op maat te huur

Naast de unieke ligging van dit kantoorpand is ook Amsterdam Centraal in de buurt. Het kantoorgebouw is gelegen in het centrum aan de bekende Herengracht in Amsterdam. Op deze plek huurt u een kantoorkamer van 58 m2 of een kantoorruimte op maat van 102 m2. Wilt u huren op deze gewilde locatie? Neem dan contact op met SKEPP!

Kantoorkamer te huur vanaf €1150,- per maand

De huurprijs voor een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat is afhankelijk van het te huren oppervlak. Een kantoorkamer van 58 m2 aan de Herengracht in Amsterdam huurt u vanaf €1150,- per maand, terwijl een kantoorruimte van 102 m2 voor €2100,- per maand te huur is. De minimale huurperiode wordt in overleg met u bepaald. De huurprijzen zijn inclusief het gebruik van de faciliteiten.

Glasvezel, dagelijkse schoonmaak, sociaal hart en eigen postbus

Dit kantoorpand beschikt over een supersnelle glasvezelverbinding, onmisbaar in de hedendaagse bedrijfsvoering. De openbare ruimtes worden iedere dag schoongemaakt en u heeft de beschikking over een eigen postbus. Ook heeft u toegang tot de pantry en het sociale hart in dit kantoorgebouw aan de Herengracht in Amsterdam.

Zoekt u een unieke locatie om uw bedrijf te vestigen in hartje Amsterdam?

Heeft het bovenstaande uw interesse gewekt om te gaan huren op deze locatie aan de Herengracht in Amsterdam? Plan dan direct een rondleiding door dit kantoorpand en bekijk uw toekomstige bedrijfslocatie. Dit doet u gratis en geheel vrijblijvend bij SKEPP, via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP!

Kantoorruimte te huur aan de Herengracht in Amsterdam Herengracht 495 Amsterdam Grachtengordel Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!