Rent office space Amsterdam Canal Belt, Herengracht 495

Rent at this location?

This is currently available at Herengracht 495 in Amsterdam Canal Belt

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam Canal Belt!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte te huur vanaf €1150,- per maand aan de Herengracht, een populaire kantoorlocatie, in Amsterdam

Een kantoorkamer of kantoorruimte op maat huren op een unieke locatie met diverse hoogwaardige voorzieningen? Dan is dit de ideale locatie voor uw bedrijf. Dit kantoorgebouw aan de Herengracht in Amsterdam, met uitzicht op de tuin of het binnenhof, is een prachtige plaats om de werkzaamheden uit te voeren.

Wilt u huren op deze locatie? Kantoorkamer of kantoorruimte op maat te huur

Naast de unieke ligging van dit kantoorpand is ook Amsterdam Centraal in de buurt. Het kantoorgebouw is gelegen in het centrum aan de bekende Herengracht in Amsterdam. Op deze plek huurt u een kantoorkamer van 58 m2 of een kantoorruimte op maat van 102 m2. Wilt u huren op deze gewilde locatie? Neem dan contact op met SKEPP!

Kantoorkamer te huur vanaf €1150,- per maand

De huurprijs voor een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat is afhankelijk van het te huren oppervlak. Een kantoorkamer van 58 m2 aan de Herengracht in Amsterdam huurt u vanaf €1150,- per maand, terwijl een kantoorruimte van 102 m2 voor €2100,- per maand te huur is. De minimale huurperiode wordt in overleg met u bepaald. De huurprijzen zijn inclusief het gebruik van de faciliteiten.

Glasvezel, dagelijkse schoonmaak, sociaal hart en eigen postbus

Dit kantoorpand beschikt over een supersnelle glasvezelverbinding, onmisbaar in de hedendaagse bedrijfsvoering. De openbare ruimtes worden iedere dag schoongemaakt en u heeft de beschikking over een eigen postbus. Ook heeft u toegang tot de pantry en het sociale hart in dit kantoorgebouw aan de Herengracht in Amsterdam. 

Zoekt u een unieke locatie om uw bedrijf te vestigen in hartje Amsterdam?

Heeft het bovenstaande uw interesse gewekt om te gaan huren op deze locatie aan de Herengracht in Amsterdam? Plan dan direct een rondleiding door dit kantoorpand en bekijk uw toekomstige bedrijfslocatie. Dit doet u gratis en geheel vrijblijvend bij SKEPP, via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP!


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Herengracht 495

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen