RENTED OUT

Amsterdam Houthavens, Archangelkade 9

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Houthavens!

Loftachtige kantoorruimten op maat beschikbaar in duurzaam kantoorpand in Amsterdam

Duurzaamheid is een belangrijk facet binnen het kantoorgebouw aan de Archangelkade in Amsterdam. Het kantoorgebouw bestaat uit twee opnamestudio’s en meerdere ‘loftkantoren’, verdeeld over vier verdiepingen. Door deze diverse kantoorruimten staat ruimtelijkheid en gastvrijheid hoog in het vaandel.

Kantoorruimte huren vanaf 792 m2 aan de Archangelkade

U huurt hier kantoorruimte vanaf 792 m2, die gunstig is voor bedrijven uit de creatieve sector. Er is nog slechts beperkte kantoorruimte beschikbaar, wees er dus snel bij! De totale vloeroppervlakte van het moderne kantoorpand bedraagt 5.692 m2.

Ook opnamestudio's te huur op deze locatie

Naast kantoorruimten, is het dus ook mogelijk dat u hier opnamestudio’s huurt. Huren kan voor de lange termijn, maar kantoorruimte is ook beschikbaar voor kortere perioden. De kantoorruimtes bevinden zich in het gebied ‘de Houthavens’, aan het IJ.

De Houthavens als nieuwe impuls voor Amsterdam

Dit gebied zal de binnenstad van Amsterdam voorzien van een nieuwe impuls. In de toekomst komt er meer bedrijvigheid en woningbouw in de directe omgeving. Daarnast zal de verhuurder het kantoorpand uitbreiden met een fraaie aanbouw. Aan de Archangelkade huurt u al kantoorruimte voor €190,- per m2 per jaar!

Bezoek dit kantoor, plan een vrijblijvende rondleiding

Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat (>792 m2)? Stop uw zoektocht en plan gratis uw rondleiding in bij SKEPP!

Loftachtige kantoorruimte op maat te huur in Amsterdam Archangelkade 9 Amsterdam Houthavens Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!