Amsterdam Nieuw-West, Postjesweg 175

  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren binnen recent gerenoveerd kantoorgebouw met hedendaagse uitstraling in Amsterdam!

Op zoek naar een kantoorruimte vanaf 180 m2, in onze hoofdstad? Dan bent u aan Postjesweg in Amsterdam aan het juiste adres! Een deel van dit kantoorgebouw is recent gerenoveerd en daardoor voldoet dit kantoorpand aan de hedendaagse maatstaven. U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke pantry, die aanwezig is binnen dit kantoorgebouw.

Een kantoorkamer van 15 m2 voor maar €450,- per maand

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor kleinere metrages: U huurt een kantoorkamer van 15 m2 voor een maandelijks bedrag van slechts €450,-. Let op: momenteel zijn kantoorkamers beperkt beschikbaar op deze locatie! U ontvangt het meest gunstige huurtarief wanneer u hier tenminste 1 jaar kantoorruimte huurt, flexibel huren is echter ook mogelijk. De totale vloeroppervlakte van dit kantoorpand in Amsterdam bestaat uit 3.710 m2.

Een prachtige kantoorlocatie nabij het Rembrandtpark in Amsterdam

In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen binnen handbereik. Bovendien is het Rembrandtpark vlakbij. Tram- en metrohaltes bevinden zich in de omgeving. Met de metro kunt u naar NS-stations in Amsterdam. De dichtstbijzijnde snelweg is de A10.

Twijfelt u? Plan een rondleiding om deze twijfel weg te nemen!

Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer (15-100m2) of kantoorruimte op maat (>100m2)? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in bij SKEPP!

Goedkope kantoorruimte huren in Amsterdam-West Postjesweg 175 Amsterdam Nieuw-West Toplocation!

1 reviews Postjesweg

Mooie lichte ruimten in een gezellige buurt

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!