Amsterdam Oost, Jacob Bontiusplaats 9

Kantoorruimte te huur in eigentijds, glazen kantoorgebouw te Amsterdam!

Fris, modern en eigentijds: woorden die de stijl van dit kantoorgebouw in Amsterdam typeren. Niet alleen de fraaie uitstraling van dit kantoor valt te prijzen. Naast het gemak van een eigen kantoorruimte, maakt u hier namelijk ook gebruik van hoogwaardige voorzieningen als een pantry en vergaderruimte.

Kantoorruimte te huur vanaf 453 m2 in dit kantoorgebouw

Lijkt het u wat om uw bedrijf te vestigen in dit stijlvolle kantoorpand in Amsterdam? En zoekt u bovendien een kantoorruimte vanaf 453 m2? Dan bent u hier zonder meer aan het juiste adres! Het is normaal gesproken financieel het meest aantrekkelijk om kantoorruimte voor de lange termijn te huren. Een flexibele huurovereenkomst is eventueel bespreekbaar.

Vanaf slechts €125,- per m2 per jaar huurt u een kantoorruimte in Amsterdam

Ondanks de vele voordelen en het prachtige aanzien van dit kantoorgebouw, huurt u hier voordelig kantoorruimte. Geen hoge huurprijzen, want vanaf maar €125,- per m2 per jaar huurt u hier een moderne kantoorruimte op uitstekende locatie.

Hoe zit het met de services en de aanwezige voorzieningen in dit kantoorpand?

Receptiediensten en schoonmaakonderhoud: voorbeelden van services in dit kantoorgebouw in Amsterdam. Hecht u veel waarde aan hoogwaardige voorzieningen, naast uw eigen kantoorruimte? Dan doet het u deugt dat u hier gebruik maakt van faciliteiten als pantry's, vergaderruimten en liften. En komt u met de auto? Er is een parkeergarage onder het kantoorpand, waar u kunt parkeren!

Plan een gratis rondleiding, neem een kijkje en vestig uw bedrijf hier!

Bij SKEPP plant u geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoorpand. Bekijk uw nieuwe werklocatie in Amsterdam en zie de mogelijkheden van uw toekomstige kantoorruimte! Meer weten? Neem contact op met SKEPP!

Kantoorruimte te huur vanaf 453 m2 in Amsterdam! Jacob Bontiusplaats 9 Amsterdam Oost Toplocation!

2 reviews Jacob Bontiusplaats

De grote vergader/presentatie zalen maken voor ons deze locatie af!

Heel veel ruimte.

Prettig werken in mijn kantoor

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!