Super deal

Amsterdam Oost, Weesperstraat 61

1018 VN Amsterdam Oost

4 (5)

Moderne werkplek of kantoorruimte te huur nabij het centrum van Amsterdam!

Zoekt u een werkplek in Amsterdam? Of een kantoorkamer vanaf 15 m2 nabij het centrum van onze hoofdstad? Liever een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 in het Westen van ons land? In dit kantoorgebouw vindt u het allemaal! Daarnaast profiteert u van voorzieningen als vergaderruimten.

Een eigen kantoor of een flexibele werkplek aan de Weesperstraat

Zoals al gezegd is, hier vindt u de ruimte die bij u past. Wanneer u geen eigen kantoor prefereert, kunt u beter voor een financieel aantrekkelijkere werkplek gaan in dit kantoorgebouw te Amsterdam. Liever meer privacy? Huur dan een volledig ingerichte kantoorkamer! Een groter metrage nodig? Er is ook kantoorruimte vanaf 100 m2 te huur.

Uw eigen werkplek te huur al vanaf €190,- per maand

Een werkplek huurt u al voor €190,- per maand, terwijl u een eigen kantoorkamer huurt voor slechts €350,- per maand. Gezien de luxe en de locatie in Amsterdam, zijn dit voordelige prijzen voor een kantoorruimte te noemen.

Vergaderruimte en goede koffie wanneer u kiest voor dit kantoor

Vergadert u veel? Maak gebruik van de aanwezige vergaderruimten! Tijd voor koffie? Bezoek de koffiecorner! Iets printen of kopiëren? Daarvoor zijn uiteraard faciliteiten aanwezig! Kortom, u maakt hier gebruik van hoogwaardige voorzieningen, naast het gemak van een werkplek of een kantoorruimte in Amsterdam.

Bezoek dit kantoor aan de Weesperstraat in Amsterdam

SKEPP biedt u de mogelijkheid om gratis een rondleiding in te plannen, zodat u de mogelijkheden van de kantoorruimten in dit kantoorpand te Amsterdam kunt zien. U plant een rondleiding in via het menu rechts op deze pagina!

Kantoorruimte huren nabij het centrum van Amsterdam Weesperstraat 61 Amsterdam Oost Toplocation!

5 reviews Weesperstraat

Een super hip kantoor waarbij een hechte community is. Heel vet!

In dit kantoorpand vindt je alles wat je nodig hebt.

Niet hele grote kantoren maar dit wordt zeker goed gemaakt door alle goede services en voorzieningen. Ook een hele gezellige omgeving, zeker belangrijk.

perfect, leuke ruimten met veel gezelligheid zo zou ik iedere dag met veel energie naar m'n werk gaan.

Leuk ingericht met de verschillende kleuren! Fijne plek om te werken!

Leuke, verschillende ruimten ontworpen hier. Fijne plek om te huren!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!