RENTED OUT

Amsterdam West, Overtoom 141

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam West!

Kantoorruimte te huur in een levendig kantoorpand te Amsterdam

Binnen dit kantoorgebouw gelooft men in een nieuw type kantoor. Een levendige omgeving vol creativiteit en mogelijkheden met een mix tussen een ontspannen koffiehuis setting en een aantrekkelijke, productieve werkomgeving. SKEPP biedt hier kantoorruimte te huur aan tegen scherpe huurprijzen.

Flexibele werkplekken en eigen kantoorkamers te huur

Binnen dit kantoorpand op centrumlocatie in Amsterdam huurt u een werkplek, (ingerichte) kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Een flexplek huren kan hier al voor maar €120,- per maand. Een vaste werkplek is te huur vanaf slechts €250,- per maand, terwijl u een ingerichte kantoorkamer van 35 m2 al huurt vanaf €950,- per maand. Een ingerichte kantoorkamer van 70 m2 is te huur vanaf €1.750,- per maand.

Een kapper, fietsenmaker en barista binnen dit kantoorgebouw

Binnen dit kantoorgebouw in Amsterdam is een barista, kapper en fietsenmaker aanwezig, iets dat het 'on-kantoor-achtig' design weergeeft. Door het overweldigende succes van dit kantoorconcept kunt u altijd maar beperkt plekken huren.

Kantoorruimte huren aan de Overtoom nabij het Leidseplein?

Maar wilt u met uw onderneming werken in een creatieve omgeving vlak bij het Leidseplein aan de Overtoom in Amsterdam, laat het ons dan weten. Met andere woorden, zoekt u kantoorruimte in onze hoofdstad? Wacht dan niet en vraag direct gratis een rondleiding aan bij SKEPP!

Huur kantoorruimte in creatieve setting in Amsterdam Overtoom 141 Amsterdam West Toplocation!

2 reviews Overtoom

Wat een vette kantoren!

In het kantoor heerst een relaxte sfeer tussen de huurders. Het is makkelijk om even bij iemand langs te lopen voor een vraag. Mooie werkplek die prima binnen mijn budget als startup past!

Een geweldig kantoor.

Zit op een goed bereikbare locatie en alle aanvullende services zorgen er voor dat het pand niet alleen als kantoorruimte dient. Toen mijn afspraak laatst niet doorging, ben ik even langs de kapper gegaan. Ideaal!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!