Super deal

Amsterdam Zuid-Oost, De entree 230

1101EE Amsterdam Zuid-Oost

4 (1)
 • Desk

 • Internet

 • Coffee/tea

 • Meeting space

 • KVK-registration

 • Postal address

 • Kitchen

 • Parking

Kantoorruimte huren aan De Entree (Zuid-Oost)

Kantoorruimte huren op een toffe locatie in Amsterdam Zuid-Oost? Dat kan aan De Entree. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2002. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand is maar liefst 6788 m2. In dit kantoorgebouw zijn al vele ondernemingen gevestigd. Denk hierbij aan organisatieadviesbureaus, makelaarsbureaus en softwareproducenten.

Huurprijzen, kantoor De Entree, Amsterdam

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Amstel III/Bullewijk huur je kantoorruimten van verschillende metrages. Zo huur je al een kantoorruimte met 6 tot 8 werkplekken voor slechts €1800,- per maand. Liever een grotere ruimte huren? Een kantoorruimte met 12 tot 16 werkplekken is te huur voor slechts €3600,- per maand. Naast het huren van een kantoorruimte is het ook mogelijk om een eigen parkeerplek te huren. Hiervoor betaal je maandelijks €199,-. De ruimten zijn al per 3 maanden te huur.

De Entree: 24/7 toegang, vergaderruimten en high-speed internet

De voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoog niveau! Zo heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Bovendien zijn er vergaderruimten aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Deze zijn gemakkelijk te boeken via een online systeem. Daarnaast is er een razendsnelle internetverbinding aanwezig. Wel zo prettig als je de hele dag op kantoor zit. Alsof dat nog niet genoeg is, worden zowel de algemene ruimten als je eigen kantoorruimte regelmatig schoongemaakt.

Locatie en bereikbaarheid, De Entree, Amsterdam

Dit kantoorgebouw, gelegen aan De Entree in Amsterdam, is perfect bereikbaar. Met het openbaar vervoer kun je het beste reizen richting treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA. Vanaf dit station is het slechts 10 minuten lopen naar kantoor. Reis je altijd met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf zowel de A9 als de A2 en de A10 binnen 10 minuten op kantoor. Een werkelijke toplocatie dus!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Entree?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan De Entree? Plan een rondleiding in en kom snel een kijkje nemen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Create your own URBAN layout with Officeplanner at De entree in Amsterdam Zuid-Oost

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at De entree in Amsterdam Zuid-Oost.

 1. Select an office space
 2. Set up your office space
 3. Receive your rental offer without obligation
Kantoorruimte huren aan De Entree in Amsterdam Zuid-Oost De entree 230 Amsterdam Zuid-Oost Toplocation!

1 reviews De entree

Prachtige vormgeving van het kantoorpand. Erg mooi met het vele glasgebruik.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!