Super deal

Amsterdam Zuid-Oost, Hogehilweg 4

Moderne kantoorruimte te huur op populaire locatie in Amsterdam Zuid-Oost

Een bushalte om de hoek, metrostation Bullewijk en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA op loopafstand en binnen enkele minuten rijden op de snelweg A9; op deze goed bereikbare locatie is dit kantoorpand aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost gelegen. Bovendien ligt Schiphol Airport op een kwartiertje rijden. Een fijne plek om uw onderneming te vestigen!

Kantoorruimte vanaf 286 m2 te huur in Amsterdam Zuid-Oost

In dit kantoorgebouw aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost huurt u een kantoorruimte op maat vanaf 286 m2. In principe huurt u hier voor een vaste en lange huurtermijn. Een huurperiode van 1 jaar is financieel het meest aantrekkelijk. Mocht u toch flexibel willen huren, dan is het verstandig om contact op te nemen met SKEPP om de mogelijkheden te bespreken.

Huren in Amsterdam Zuid-Oost? Slechts €135.- per m2 per jaar

U huurt al een kantoorruimte in dit kantoorpand voor €135.- per m2 per jaar. Dat is geen extreem hoge huurprijs, gezien de uitstekende locatie van dit moderne kantoor in Amsterdam Zuid-Oost. Dit is een populaire kantoorlocatie in onze hoofdstad.

Parkeerruimte voldoende aanwezig bij dit kantoorgebouw

Het is prettig om te weten dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het parkeren van uw auto, er is namelijk voldoende parkeerruimte aanwezig bij dit kantoorpand in Amsterdam Zuid-Oost. Bovendien is er een lift, maakt u gebruik van WiFi en vergadert u in een vergaderruimte.

Kantoorruimte huren in Amsterdam Zuid-Oost? Kom een kijkje nemen in dit kantoorpand!

Wanneer u op zoek bent naar een kantoorruimte in Amsterdam, dan is het verstandig om een kijkje te nemen in dit moderne kantoorpand aan de Hogehilweg. Dit doet u door een gratis rondleiding te plannen bij SKEPP!

Kantoorruimte vanaf 286 m2 huren in Amsterdam Zuid-Oost Hogehilweg 4 Amsterdam Zuid-Oost Toplocation!

2 reviews Hogehilweg

Voor mijn werk reis ik veel, maar zoek ik ook een kantoorruimte in Amsterdam.

Binnen dit pand zijn de kantoorruimten betaalbaar, de bereikbaarheid goed en het ligt ook nog vlakbij Schiphol.

Een tijdje terug was ik voor een afspraak in dit kantoorpand.

De kantoorruimten zien er netjes uit, vriendelijk personeel en goede koffie.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!