Super deal

Apeldoorn, Oude Apeldoornseweg 41

Moderne kantoorkamer vanaf 20 m2 beschikbaar in Apeldoorn

Zoekt u een kantoorruimte op een goed bereikbare locatie in Apeldoorn? In dit moderne kantoorgebouw huurt u op enkele minuten rijden van de snelweg A1. Ook zijn er mogelijkheden om per trein en bus te reizen. Naast de goede bereikbaarheid, zijn ook de services en voorzieningen pluspunten. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan receptiediensten en een restaurant.

Flexwerkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat

Nog niet toe aan een eigen kantoorruimte? Huur dan een flexwerkplek in dit kantoorpand in Apeldoorn. Wanneer u wel toe bent aan een eigen kantoorruimte, dan is het verstandig om een kantoorkamer (20 - 100 m2) te huren. U huurt ook een conventionele kantoorruimte vanaf minimaal 100 m2 in dit eigentijdse kantoorgebouw aan de Oude Apeldoornseweg. Een flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar is doorgaans financieel het meest aantrekkelijk.

Een kantoorkamer van 28 m2 huren voor €450,- per maand

Ongetwijfeld een belangrijk aspect in uw zoektocht naar kantoorruimte: de huurprijs. Een flexwerkplek huurt u vanaf €20,- per dag. Een kantoorkamer, ook wel kantoorunit genoemd, van 28 m2 is te huur voor maar €450,- per maand. Dit betreft een all-inprijs. Wanneer u niet all-in wilt huren, dan bedraagt de huurprijs voor een kantoorkamer vanaf €340,- per maand. Een kantoorruimte op maat huurt u voor slechts €110,- per m2 per jaar.

Receptie, vergaderruimte, restaurant en parkeerruimte aanwezig

Zoals gezegd, de services en voorzieningen in dit kantoor zijn van hoog niveau. De receptionisten zijn bijvoorbeeld bereid om uw post af te handelen, er zijn vergaderruimten om te vergaderen en wanneer u honger hebt dan kunt u het restaurant bezoeken. Dit restaurant wordt binnenkort verbouwt tot een volledig ingerichte mee&greet locatie met allerlei faciliteiten. Ook niet onbelangrijk: er is ruimte om uw auto te parkeren. Bovendien heeft u 24/7 toegang, maakt u gebruik van de aanwezig WiFi en is er een lift in het kantoorpand.

Plan gratis (!) een rondleiding op deze gunstige locatie in Apeldoorn

De beste indruk van het kantoor in Apeldoorn krijgt u door zelf een kijkje te gaan nemen. Dit doe u door een rondleiding te plannen bij SKEPP. Let op: dit is gratis en geheel vrijblijvend! Een goede reden om rond te kijken in dit kantoorgebouw in Apeldoorn.

Kantoorruimte beschikbaar vlakbij de A1 in Apeldoorn Oude Apeldoornseweg 41 Apeldoorn Toplocation!

3D Viewer Oude Apeldoornseweg

Click to activate

5 reviews Oude Apeldoornseweg

Dit pand ziet er echt tof uit!!

Een kantoorgebouw echt van deze tijd, top locatie met erg mooie ruimtes!

Leuke toevoeging die 3d-viewer, geeft je een goed beeld van wat het kantoorpand te bieden heeft!

Zo!

Dit kantoorgebouw ziet er netjes uit zeg. Alles goed verzorgd en services en vorozienignen van meer dan voldoende kwaliteit.

vet pandje en voldoende werkruimte.

Leuke plek!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!