Rent office space Apeldoorn, Oude Apeldoornseweg 41

Facilities
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Apeldoorn, FizzionParc 7 mins walk (0.5 km)
 • Railway station Apeldoorn 51 mins walk (4.1 km)
 • Park 8 mins walk (0.6 km)
Availability

Check below which office types are available at Oude Apeldoornseweg 41

About this office

Moderne kantoorkamer vanaf 20 m2 beschikbaar in Apeldoorn

Zoekt u een kantoorruimte op een goed bereikbare locatie in Apeldoorn? In dit moderne kantoorgebouw huurt u op enkele minuten rijden van de snelweg A1. Ook zijn er mogelijkheden om per trein en bus te reizen. Naast de goede bereikbaarheid, zijn ook de services en voorzieningen pluspunten. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan receptiediensten en een restaurant.

Flexwerkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat

Nog niet toe aan een eigen kantoorruimte? Huur dan een flexwerkplek in dit kantoorpand in Apeldoorn. Wanneer u wel toe bent aan een eigen kantoorruimte, dan is het verstandig om een kantoorkamer (20 - 100 m2) te huren. U huurt ook een conventionele kantoorruimte vanaf minimaal 100 m2 in dit eigentijdse kantoorgebouw aan de Oude Apeldoornseweg. Een flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar is doorgaans financieel het meest aantrekkelijk.

Een kantoorkamer van 28 m2 huren voor €450,- per maand

Ongetwijfeld een belangrijk aspect in uw zoektocht naar kantoorruimte: de huurprijs. Een flexwerkplek huurt u vanaf €20,- per dag. Een kantoorkamer, ook wel kantoorunit genoemd, van 28 m2 is te huur voor maar €450,- per maand. Dit betreft een all-inprijs. Wanneer u niet all-in wilt huren, dan bedraagt de huurprijs voor een kantoorkamer vanaf €340,- per maand. Een kantoorruimte op maat huurt u voor slechts €110,- per m2 per jaar.

Receptie, vergaderruimte, restaurant en parkeerruimte aanwezig

Zoals gezegd, de services en voorzieningen in dit kantoor zijn van hoog niveau. De receptionisten zijn bijvoorbeeld bereid om uw post af te handelen, er zijn vergaderruimten om te vergaderen en wanneer u honger hebt dan kunt u het restaurant bezoeken. Dit restaurant wordt binnenkort verbouwt tot een volledig ingerichte mee&greet locatie met allerlei faciliteiten. Ook niet onbelangrijk: er is ruimte om uw auto te parkeren. Bovendien heeft u 24/7 toegang, maakt u gebruik van de aanwezig WiFi en is er een lift in het kantoorpand.

Plan gratis (!) een rondleiding op deze gunstige locatie in Apeldoorn

De beste indruk van het kantoor in Apeldoorn krijgt u door zelf een kijkje te gaan nemen. Dit doe u door een rondleiding te plannen bij SKEPP. Let op: dit is gratis en geheel vrijblijvend! Een goede reden om rond te kijken in dit kantoorgebouw in Apeldoorn.


Rent at this location?

This is currently available at Oude Apeldoornseweg 41 in Apeldoorn

Office rooms
How many square meters of office space do I need?
Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

J

Dit pand ziet er echt tof uit!!

S

Een kantoorgebouw echt van deze tijd, top locatie met erg mooie ruimtes!

Leuke toevoeging die 3d-viewer, geeft je een goed beeld van wat het kantoorpand te bieden heeft!

A

Zo!

Dit kantoorgebouw ziet er netjes uit zeg. Alles goed verzorgd en services en vorozienignen van meer dan voldoende kwaliteit.

S

vet pandje en voldoende werkruimte.

J

Leuke plek!Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Oude Apeldoornseweg 41

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner