Super deal

Brussels Elsene, Louizalaan / Avenue Louise 65

Kantoorruimte huren in Brussel aan de Louizalaan 65 (Elsene)

Denk je er over om kantoorruimte te huren in Brussel aan de Louizalaan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Daar kunnen wij je heel gemakkelijk antwoord op geven. Neem telefonisch, via de chat of de mail contact op met SKEPP en wij helpen je verder. Of je nu een kantoorvloer, kantoorruimte of coworking werkplek wilt huren, je vindt het bij SKEPP.

Huurprijzen

Kantoorruimten zijn in dit kantoorpand te huur in verschillende formaten en voor het aantal personen dat jij nodig hebt. Zo huur je een kantoor voor 2 personen al voor een prijs vanaf €714,- per maand. Voor een private office voor 8 personen betaal een prijs vanaf €2856,- per maand. Gemiddeld betaal je een huurprijs vanaf €357,- per persoon per maand. Wil je liever klein beginnen? De coworking biedt werkplekken voor kleine ondernemers die graag naast gelijkgestemden werken. Je huurt al een werkplek vanaf €258,- per maand.

Genoeg parkeerruimte, supersnel internet en een exclusieve locatie

Aan de Louizalaan in Brussel zitten een groot aantal voordelen verbonden aan het huren van kantoorruimte. Wanneer je met de wagen naar het werk reist dan hoef je niet bang te zijn dat je hem nergens kan parkeren. Er zijn namelijk meer dan genoeg parkeerplekken beschikbaar die je voor een meerprijs kunt huren. Tegenwoordig kan je zonder supersnel internet niets meer, daarom geniet je hier van onbeperkt highspeed internet. Het kantoorgebouw staat op het Stefaniaplein en rondom zijn veel exclusieve bars, restaurants en boetiekjes. Een uniek stukje Brussel.

Locatie en bereikbaarheid

Het Stefaniaplein ligt tegen het centrum van Brussel aan in het stadsdeel Elsene. Het verkeer loopt hier door een tunnel waardoor dit gedeelte van de stad rustiger is qua verkeer. Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar met de bus en de metro, maar met de wagen is het ook nog goed bereikbaar. Er zijn restaurants in de omgeving en voor iedere smaak is er wel wat te vinden. Rondom het pand vind je ook hotels, zo zit NH Hotels op nog geen 100 meter afstand. Dat is toch ideaal?

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Louizalaan?

Ben je enthousiast en wil je kantoorruimte huren aan de Louizalaan in Brussel? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en plan een gratis rondleiding in. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met de zoektocht naar kantoorruimte. SKEPP is thuis op kantoor!

Louizalaan / Avenue Louise 65 Louizalaan / Avenue Louise 65 Brussels Elsene Toplocation!

1 reviews Louizalaan / Avenue Louise

Indrukwekkend kantoorpand op een toplocatie.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!